ZOO: Najde si Marek novou nejlepší kamarádku? Nebo rovnou lásku?

ZOO: Najde si Marek novou nejlepší kamarádku? Nebo rovnou lásku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když teď Viky odletěla s Petrem za sluncem zalitou budoucností v Lucemburku, zůstal Mařenka sám jako kůl v plotě. Bez přítelkyně a ke všemu i bez nejlepší kamarádky. Kdo zaplní prázdné místo v jeho srdci? Adélka? Horlivá Aňa? Nebo nový objev v podobě přitažlivé Tez?

Marek přišel o Viky a bar o svou zpěvačku

Viky Janečková byla odjakživa Markovou nejlepší kamarádkou, a to i přesto, že ho často dostávala do prekérních situací a choulostivých problémů. Není to ostatně tak dávno, co ho nutila předstírat, že spolu chodí. Před Kamilem dokonce tvrdila, že fotka z ultrazvuku jejího dítěte patří ve skutečnosti Markovi. Dozvěděla se o tom Adélka a malér byl na světě. Čert ví, jak to teď Marek s Adélkou vlastně má. Dohady kolem Viky je rozdělily a nyní se zdá, že mezi nimi panuje spíše křehké přátelství. Alespoň je stále ochotná mu pomoct z nesnází, když Viky odletí s Petrem do Lucemburku a stoly v baru najednou zejí prázdnotou. Hosté totiž postrádají Lady X.

Marek tedy aktuálně nemá žádnou přítelkyni a už ani nejlepší kamarádku. Ze dne na den o Viktorii přišel, i když je pravda, že si mohou nadále volat. Těžko ale bude zpívat hostům přes telefon, a tak je zapotřebí přijít urychleně s náhradním plánem. Marek doufá, že přemluví Adélku, aby se stala novou Lady Y. Situace se nakonec vyvine jinak a na pódiu místo toho stane Anička. O atraktivní zpěvačku, jež pomůže znovu zaplnit bar, je tak postaráno, ale jak to bude s Markovou novou „nejkou“? Přece chudák nezůstane bez kámošky!

Marek je zlatíčko. Najde novou kamarádku? Zdroj: FTV Prima

Že by kandidátka na kamarádku? Spíš pohroma pro bar!

No, rozhodně se Markovou nejlepší parťačkou nestane Aňa, která vejde do baru s prosbou o práci. Kamil ji vyhodil z firmy, protože prý potřebuje snižovat stavy a zbavit se lidí, co nic nevytvářejí. Neměl by v tom případě vyhodit sebe? Tak či onak, Aňa nemá do čeho píchnout a nabídne Vojtovi s Markem, že jim bar trošičku vyzdobí – samozřejmě zadarmo, jen aby se nějak zaměstnala a mohla si to dát třeba do portfolia. Marek, dobrá a důvěřivá duše, nemá srdce ji odmítnout. A tak se Aňa pustí do akce a přinese dekorativní noty, jimiž vyzdobí pódium. Tím měla skončit, jelikož v nejlepším se má přestat.

Bohužel se ale rozhodne zasáhnout také do poledního menu a slíbit zákazníkům slevovou akci, která kluky ve výsledku málem zruinuje. Vojta doufá, že Marek tuhle expertku na marketing co nejdřív vykopne, a tak to vážně nevypadá, že by měla šanci povýšit na dobrou a spolehlivou kamarádku.

Marek je bez Viky opuštěný. Do koho se zakouká příště?

Je otázkou, co přinese budoucnost. Vojtu čeká strašlivá rodinná tragédie, při níž bude potřebovat oporu. A kdo by tuhle roli zastal lépe než starostlivý bráška? Kromě toho bude Marek spíše než na přátelské vztahy pomýšlet na romantické. Do oka mu padne Viktoriina mladší sestřička Tez. Usměje se na něj konečně štěstí a najde v okouzlující černovlásce spřízněnou duši? Nebo ho potká další zklamání?

S Mínou mu to nevyšlo, s Adélkou asi také ne. Kdo bude další? Zdroj: FTV Prima
Zdroj článku:
  • Autorský text