Diskuze

Lucy: skvělá sci-fi podívaná s dokonalou Scarlett Johansson

Luc Besson je proslulý tím, že vytváří ve svých projektech silné ženské hrdinky. Vzpomeňme například na snímky „Nikita“ a „Pátý element“. Ve snímku „Lucy’’ je další ženská hrdinka a ne ledajaká.
Zpět na celý článek

Luc Besson je proslulý tím, že vytváří ve svých projektech silné ženské hrdinky. Vzpomeňme například na snímky „Nikita“ a „Pátý element“. Ve snímku „Lucy’’ je další ženská hrdinka a ne ledajaká.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Pro peníze všechno – asi tak by se dalo ohodnotit herecké vystoupení Jakuba Prachaře a Sary Sandevy
02.04.2025

Pro peníze všechno – asi tak by se dalo ohodnotit herecké vystoupení Jakuba Prachaře a Sary Sandevy

O tom, co před kamerou předvádí Jakub Prachař, není třeba dlouze psát. Často je to za hranicí trapnosti, ale protože dostává stále nové...

Zítra v ZOO: Daniel něco skrývá a lže. V soudní síní dojde na facky
24.03.2025

Zítra v ZOO: Daniel něco skrývá a lže. V soudní síní dojde na facky

Karolína je úplně rozhozená z toho, že Daniel se od včerejšího dne neobjevil. Od Petry si užije hodně narážek, které však baví jen Petru. U Rikyho...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Příští týden v Ulici oslavíme Velikonoce a pojmeme podezření vůči nenáviděnému Eliáši
19.04.2025

Příští týden v Ulici oslavíme Velikonoce a pojmeme podezření vůči nenáviděnému Eliáši

Příští týden zahájíme v nekonečném seriálu veselou oslavou svátků jara, které se pořádně rozjedou hlavně u Klímových a pochopitelně přičiněním...

Nečekané zvraty v pondělní Ulici: Bářin boj s nemožnou zákaznicí a proč se Mareček bojí o Bětu?
27.04.2025

Nečekané zvraty v pondělní Ulici: Bářin boj s nemožnou zákaznicí a proč se Mareček bojí o Bětu?

V pondělí schytá Bára nejednu ťafku, nejdřív ve formě nespokojené zákaznice, která prahne po Sářiných barevných stavebnicích. Pak si na ni došlápne...

Nikdo netuší, jak vypadala mladá. Pětapadesátiletou Miladu Ježkovou zasvětil do světa filmu Miloš Forman
04.04.2025

Nikdo netuší, jak vypadala mladá. Pětapadesátiletou Miladu Ježkovou zasvětil do světa filmu Miloš Forman

V každém filmu, ve kterém se objevila, zanechala nezapomenutelnou stopu. Vzhled vlídné, ale trochu všetečné babičky si zachovala po celou filmovou...

Jedna rodina: Bičík a pouta ve sborovně, chtivé pacientky v kuchyni a Ester s Filipem v sedmém nebi
25.03.2025

Jedna rodina: Bičík a pouta ve sborovně, chtivé pacientky v kuchyni a Ester s Filipem v sedmém nebi

Mraka pronásledují pacientky i domů. Vypadá to, že se rozhodl je vykouřit. Školník se rozhodl sabotovat Ester vztah, ale ta se mu rafinovaně...

Eliška Bašusová z Ulice je dvojnásobnou maminkou. Přivedla na svět „malé eF“
01.04.2025

Eliška Bašusová z Ulice je dvojnásobnou maminkou. Přivedla na svět „malé eF“

Eliška Bašusová, kterou máme spojenou s rolí Báry Klímové z Ulice, právě porodila druhé dítě. Jeho jméno na sociálních sítích, kde se novinkou...

Zítra v ZOO: Kolik toho Marek vydrží? Velkou zkouškou trpělivosti prochází i Adam
30.03.2025

Zítra v ZOO: Kolik toho Marek vydrží? Velkou zkouškou trpělivosti prochází i Adam

Zdravé jídlo, které Stela připravila pro Sid, nazvala Alice pochoutkou pro prasata. Už i Adam začíná chápat, že zdravé obědy od manželky bude muset...

Pravda, nebo lež? Prověřte své znalosti české kinematografie. Pokud odpovíte správně na 7 a více otázek, zasloužíte si titul filmového experta
23.01.2025

Pravda, nebo lež? Prověřte své znalosti české kinematografie. Pokud odpovíte správně na 7 a více otázek, zasloužíte si titul filmového experta

Jste znalcem českého filmového prostředí, nebo pouze běžným divákem, který si užívá filmy a seriály z české produkce? Česká filmová scéna se může...

Diskutujte

Nejnovější diskutované