Diskuze

Kvíz: Drahé tety a já - komedie, která baví už půl století

Česká filmová komedie z roku 1974, která dodnes patří mezi divácké oblíbence. Jak dobře ji znáte?
Zpět na kvíz

Česká filmová komedie z roku 1974, která dodnes patří mezi divácké oblíbence. Jak dobře ji znáte?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti
20.08.2021

Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti

Tresty v Americe mohou být velmi kruté. V Evropě je nejvyšší trest doživotí, a to trvá jen několik desítek let, přičemž v Americe můžete dostat...

Když les začne zabíjet: První trailer pro nový thriller „Hunted“ je zveřejněn
15.05.2021

Když les začne zabíjet: První trailer pro nový thriller „Hunted“ je zveřejněn

V první oficiální upoutávce pro film „Hunted “ dostaneme první dojem dramatického thrilleru o přežití, který se promění v krvavou pomstu v drsném a...

Nová postava v seriálu Ulice: koho ztvárňuje sympatický Daniel Bambas?
26.09.2021

Nová postava v seriálu Ulice: koho ztvárňuje sympatický Daniel Bambas?

V seriálech se pořád objevují nové tváře, což potvrzuje i Ulice. Už od srpna můžeme v seriálu sledovat novou postavu – Mirka Soukala, který Magdě...

Hodný soused, zlý padouch či vtipný sidekick: Tito herci hrají v každém filmu ten stejný charakter
07.06.2021

Hodný soused, zlý padouch či vtipný sidekick: Tito herci hrají v každém filmu ten stejný charakter

Hrát něco, co člověk umí, je vždy lehká pracovní příležitost. Víte, do čeho jdete, znáte charakter té postavy a dokážete se s tím výborně vypořádat...

Jiří Langmajer z Ordinace prošel velkou proměnou
19.10.2021

Jiří Langmajer z Ordinace prošel velkou proměnou

Jiřího Langmajera se dříve novináři báli pro jeho kontroverzní a nevyrovnanou povahu. Kdo mu pomohl vyřešit své vnitřní démony? Proč s sebou stále...

Vladimír Polívka ze Slunečné měl být Jankem, na seriál však neměl čas!
10.10.2021

Vladimír Polívka ze Slunečné měl být Jankem, na seriál však neměl čas!

Ve Slunečné si zahrálo mnoho hvězd, například i Vladimír Polívka, který se v seriálu objevil jen krátce. Přitom původně měl hrát hlavní roli. Z...

Pro všechny romantické duše Netflix přináší nový španělský seriál Kuchařka z Castamaru
14.07.2021

Pro všechny romantické duše Netflix přináší nový španělský seriál Kuchařka z Castamaru

Přinášíme vám jako první pozvání ke sledování dobového seriálu, který je dalším z povedených seriálů, které poslední dobou přichází ze Španělska. ...

K zemi hleď: Hvězdně obsazený film, který přistane na Netflixu na Štědrý den
21.09.2021

K zemi hleď: Hvězdně obsazený film, který přistane na Netflixu na Štědrý den

Leonardo DiCaprio a Jennifer Lawrence nejsou jediné hvězdy které zpříjemní divákům sváteční den a nabídnou alternativu k pohádkám, kterých je na...

Nakonec přeci jen žádný poslední film? Tarantino se možná stáhne do důchodu, pro fanoušky ale chystá jiné překvapení
12.06.2021

Nakonec přeci jen žádný poslední film? Tarantino se možná stáhne do důchodu, pro fanoušky ale chystá jiné překvapení

Quentin Tarantino je bezpochyby jeden z nejlegendárnějších režisérů všech dob a jako takový chce také skončit. Nechce, aby konec jeho brilantní...

Reality show Love Island: čí lásku nebo touhu za penězi budeme moct sledovat?
23.09.2021

Reality show Love Island: čí lásku nebo touhu za penězi budeme moct sledovat?

Skupina mladých lidí z Česka a Slovenska si bude tři měsíce užívat na Kanárských ostrovech. Slunce, moře, společné zážitky, ale má to jeden háček....

Diskutujte

Nejnovější diskutované