Úterý v Ulici: Nejspíš z tahanic rodičů Vojta dostává horečku a případ Pavlovy nevěry se zamotává

Úterý v Ulici: Nejspíš z tahanic rodičů Vojta dostává horečku a případ Pavlovy nevěry se zamotává
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Doteď Vojtovi nešlo dát rodiče dohromady, možná k tomu ale ve 4477. díle Ulice přispěje jeho horečkový stav. Vojta marodí – a s ním i Karlík. Oběma rodičům je jasné, že rozvod teď musí jít stranou. A protože je Lumír pracovně ve Skotsku, velení celé rodiny Nyklů si bere na starost Vilma. Dopadne to opět špatně, protože má uši i tam, kde je mít nemá.

Vojta stůně a nutí své rodiče spolupracovat

Diváci by se vůbec nedivili tomu, kdyby Vojta onemocněl z nervů, které kvůli svým rodičům má. Celou dobu přemýšlí, jak to udělat, aby byli ti dva zase spolu. Vůbec nechápe, proč jeho táta bydlí v tak děsně malé garsonce, ve které vůbec nic není. Doma je přece místa dost, no ne? Teď se mu ale daří i to, s čím nejspíš nepočítal. Dostává vysoké horečky, což už je pádný důvod k tomu, aby Karla s Márou spolupracovali. Vojtovi dávají zábaly a jsou u něj celou noc. Mezitím si Karla ani nevšimla, že z jejího šuplíku zmizela obálka s rozvodovými papíry. O to se zase pro změnu postarala Věrka. Možná se přece jen stane zázrak a Kryštof Karle odpustí.

Pavlík s Martinou nic neměl, ale i přesto si pohár obvinění z nevěry vypije až do dna

Martina je strašná herečka. Pavlíka objímá, neustále se ho dotýká, ale přesto dělá, jakože se nic zvláštního neděje. Přitom kdyby se takto kolem jiné ženy motal její přítel, určitě by vyšilovala přinejmenším stejně jako Vendula. Vůbec jí nedocvakne, že z Pavla mohla Vendula vycítit její parfém. Nejhorší na tom celém je, že teď Pavla z nevěry podezírají všichni. A to zase kvůli Martině, která mu opět vypisovala, ať k ní přijde do hospody. Toho si všiml Mário a pojal podezření, že Pavel kecá i jemu.

Přece jen spolu něco mají! A teď, když je Vilma hlavou rodiny, to přece musí vědět i ona. Ája jen koulí očima, ale nic jí nepomůže v tom, aby situaci kolem Venduly vylepšila. Sama je totiž jako opařená z toho, co jí Mário řekl. Pavel se do Martiny prý opravdu zamiloval... je to venku, je to potvrzené!

Zdroj článku:
  • Autorský text