Hysterická scéna v Ulici: Nepříčetná Vanda se zhroutí kvůli prohraným penězům!

Hysterická scéna v Ulici: Nepříčetná Vanda se zhroutí kvůli prohraným penězům!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od doby, co se Vanda z ničeho nic objevila u ní doma, nemá Marie klidné spaní. Vidí, že Vanda před ní i Jolanou skrývá nepříjemné tajemství, ale je jediná, která to vidět chce. V 4135. dílu se Marie bude snažit otevřít Jolaně oči, ale její dobrý úmysl a upřímnost se obrátí proti ní.

Marie si se svou dcerou užila dost trápení. A dlouho jí trvalo, než dokázala sama sobě i ostatním přiznat, že má její milované dítě, na které vždy byla pyšná, velký problém s alkoholem. Poznala, že se s Blankou děje něco špatného, snažila se jí pomoc, ale marně. Proto raději na začátku předstírala, že nic nevidí, aby se ve své vlastní dceři nemusela zklamat. Poučena z předchozích zkušeností, pokusí se Marie promluvit s Vandou. 

Vanda ale dělá, že žádný problém neexistuje, a že je to Marie, která na ní hledá chyby a nechce ji přijmout do rodiny. 

 

Vandina předstíraná sebekontrola se ale rozplyne, když zjistí, že nevyhrála nic na losy, které jí Jolana koupila. Bude se chovat jako závislá, která nedostala svou drogu. V kavárně předvede před svou matkou hysterickou scénu, Jolana se však bude snažit ji uklidnit. 

I přes tento šokující zážitek se Jolana postaví na stranu své dcery proti Marii. Podaří se Vandě Marii vystrnadit z jejich života?

Nepřátelé na život a na smrt. Takhle začínal příběh dvou konkurentů, Lumíra Nykla a Kateřiny Dubovské. Zdá se ale, že se z nich stávají přátelé. Sblíží je velmi smutná okolnost a Kateřina Lumíra pozve ke společnému stolu. 

Magda se po dalším nepříjemném rozhovoru s Landovou bude cítit pod psa, a tak vyhledá svého kolegu Prokopa Junka. Nechá se pozvat k němu domů, aby ze sebe ten splín dostala. Příjemnou chvilku jim ale překazí jeho přítelkyně.

 

Zdroj:

  • autorský text