Veronika Čermák Macková a Berenika Kohoutová z Ulice slaví 15. 2. narozeniny

Veronika Čermák Macková a Berenika Kohoutová z Ulice slaví 15. 2. narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už 15. února oslaví herečka Veronika Čermák Macková své 28. narozeniny. K oslavám se může přidat také Berenika Kohoutová, která ve stejný den oslaví své 31. narozeniny. Herečky spojuje nejen mládí, nýbrž i účinkování v Ulici.

Pro Bereniku Kohoutovou je Ulice již minulostí

Zatímco Veronika Čermák Macková může své narozeniny oslavit mimo jiné i na place s kolegy z Ulice, pro Bereniku Kohoutovou je Ulice už minulostí. Jednu dobu v ní hrála trhlou Markétu, která zamotala dějovou linkou kadeřnice Simony a zatřásla vztahem Jardy Hejla a jeho ženy Lenky. Jednou se Jarda Hejl s Markétou opili a skončili v posteli. Protože se Markéta postarala o to, aby se o nevěře Lenka dozvěděla, měl z toho Hejl manželskou krizi. Aby také ne! Naštěstí Lenka Hejlovi odpustila a Markéta z Ulice nadobro zmizela. V Ulici už tedy Bereniku Kohoutovou neuvidíte a teď, když má dcerku a práce nad hlavu, je to ještě méně pravděpodobnější. Ulice je pro Bereniku minulostí.

Veronika Čermák Macková má v Ulici aktuální dějovou linku

Zatímco učitelka Magda v Ulici oslavila třicetiny, její představitelka Veronika Čermák Macková si na tyto kulatiny ještě chvíli počká. 15. února jí bude teprve 28 let. Věříme, že narozeniny oslaví nejen se svým manželem Hynkem Čermákem, nýbrž i se svými kolegy z Ulice.

Ti, kteří seriál Ulice sledují pravidelně, ví, že dějová linka učitelky Magdy momentálně připomíná horskou dráhu. Po tom, co jí zemřela maminka, Magda řeší problémy ve škole. Dokonce jí to začíná skřípat také s přítelem Mirkem, kterého si k sobě po dlouhých úvahách nastěhovala. Poslední dobou má Magda pocit, že se jí všechno sype jako domeček z karet. Diváci mohou vidět, že ve vztahu s Mirkem není úplně spokojená. Mirek se jí pokoušel měnit, a dokonce ji změnil. Teď se však Magda začíná proti jeho nápadům vyhrazovat. Nedávno strávila noc u Prokopa, protože ho utěšovala poté, co se dozvěděl, že se jeho rodiče rozvádějí.

A jak dopadly Magdiny třicetiny?

Díky povolání herečky si mohla Veronika Čermák Macková vyzkoušet oslavu třicátých narozenin nanečisto. Třicet let slavila jako učitelka Magda v Ulici. Menší oslavu si pro ni přichystali její nejbližší. Začal s tím Mirek, přidal se Prokop, Tomáš, Anička a také ředitelka školy Irena Landová. Mirek už z toho nemohl couvnout, a tak se stalo, že na dortíku pro Magdu si pochutnávali všichni společně. Právě i díky této oslavě a vánočnímu večírku, který se konal nějakou chvíli předtím, se mohlo zdát, že mezi Magdou a Irenou už je to dobré. S tím se však diváci přepočítali. Lyžák a události, které se během něj staly, vdechly neshodám mezi Irenou a Magdou nový život.

 

Přejeme všechno nejlepší!

 

Zdroje: