Vzpomínáte na Drtivou porážku? Jeden ze soutěžících na place zemřel

Vzpomínáte na Drtivou porážku? Jeden ze soutěžících na place zemřel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již od roku 2008 se na televizních obrazovkách po celém světe objevuje soutěžní pořad Wipeout. Překážková dráha jen pro ty nejotrlejší s sebou přinesla mnoho zranění a již podruhé došlo k úmrtí.

Možná i vy sedáváte u televizních obrazovek fascinováni americkými příznivci extrémních sportů, kteří se rozhodli v co nejrychlejším čase zdolat šílenou dráhu. V současnosti probíhá natáčení již sedmé série, která s sebou bohužel přinesla neblahý incident. K nehodě došlo ve středu 18. listopadu a informace okamžitě obletěla všechna americká média. Paradoxní ale je, že k úmrtí nedošlo při absolvování žádné z překážek, ani na dráze samotné, nýbrž až poté, co soutěžící doběhl. 

Čtěte také: Co všechno je možné prodat aneb vítejte u Mistrů zastavárny

Jeden ze soutěžících po svém výkonu začal pociťovat bolest na hrudi, kterou následovala zástava srdce. Okamžitě se ho ujali tamní zdravotníci a byl převezen do nemocnice, kde se ho již bohužel nepodařilo zachránit. Proti takovým incidentům se produkce snaží maximálně chránit. Soutěžící musí před účastí podstoupit lékařské prohlídky a nastoupit smí pouze v případě, že nebylo shlédáno žádné riziko selhání organismu. Během natáčení této sezóny jsou navíc soutěžící i štáb povinni podstoupit testy na Covid-19. 

Čtěte také: Ty největší bizarnosti, které jste mohli vidět ve Výměně manželek

Přesto je to již podruhé co se soutěž nedokázala zdravotním komplikacím vyvarovat. Poprvé se tak stalo teprve v raných epizodách, kdy jednoho ze soutěžících postihla mozková příhoda. 

Čtěte také: Zlatá maska: Proč se v Česku světový projekt neujal

Produkce se pochopitelně snaží veškeré informace ututlat, veřejně ale vyjádřila soustrast pozůstalé rodině. „Jsme zdrceni ze zprávy o jeho smrti. Hluboce soucítíme s rodinou,“ sdělil mluvčí televizní stanice TBS. Ta nové díly nabídne již v příštím roce. Do trojice moderátorů jsou tentokrát obsazeni wrestler John Cena, známá americká bavička Nicole Byer a modelka Camille Kostek.