Ty největší bizarnosti, které jste mohli vidět ve Výměně manželek

Ty největší bizarnosti, které jste mohli vidět ve Výměně manželek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Výměna manželek poskytuje soutěžícím možnost nahlédnout na 10 dní do chodu jiné domácnosti. A divákům mnohdy jen těžko uvěřitelnou podívanou do prostředí, ve kterém o nejrůznější excesy není nouze. Tohle jsou ty největší bizarnosti, které se ve Výměně odehrály:

Iva a Marian

Iva a Marian by mohli být vcelku konvenčním párem. Kdyby ovšem Marian nebyl o téměř 30 starší než jeho partnerka a kdyby v televizi neprasklo, že se svou ženou žije od jejích 14 let. Drobná Iva navíc i v době natáčené působila jako školačka.

Čtěte také: Zlatá maska: Proč se v Česku světový projekt neujal

Marian tak musel čelit nařčení z pedofilie. Na tehdy teprve sedmnáctileté Ivě byl nedostatek životních zkušeností vidět. V náhradní rodině se neprojevila jako úplně příkladná matka a hospodyně. Většinu času místo péče o svěřenou domácnost strávila s cigaretou v ruce.

Šťastnou rodinu to však evidentně nijak nepoznamenalo. Pár, který měl v době natáčení společnou dceru Dominiku, dnes spokojeně vychovává již dvě holčičky.

Věra

Hlavní „hvězdou“ tohoto dílu byla vyměněná manželka Věra. Ta na sebe strhla pozornost především svými hygienickými návyky, které byly, mírně řečeno, slabé. Rodina navíc bydlela na ubytovně a bylo vidět, že finanční situace není úplně růžová.

Čtěte také: Jak dnes vypadá a co dělá první „VyVolený“ Vladko Dobrovodský?

Dohru tak měla novácká reality show v návštěvě sociální pracovnice. Podnět podala přímo náhradní maminka Lucie, která ve Věřině rodině strávila 10 dnů.

Věře se nakonec podařilo dát svůj život dohromady: Našla si práci, po narození dalšího dítěte usilovala o brigádu, s rodinou se přestěhovala do nového bydlení a fotografie napovídají, že se ze špindíry stala upravená mladá žena.

Jana a Roman

Rázná Jana se proslavila především hadem, kterého si na rozhovor mezi osmi očima přinesla omotaného kolem krku, a legendární hláškou „Mačkáš mi hada, debile!“

Čtěte také: Striptérka, která žije v zahradním domku a zapletla se s ex Bartošové! Takhle si „polepšila“ Regina z VyVolených

V době, kdy se s partnerem přihlásili do reality show, měl pár krizi. Později navíc vyplavalo na povrch, že Jana si ze závěru epizody, v němž předvedla hysterický výstup, nic nepamatuje, neboť byla pod vlivem léků a alkoholu. Problémový byl i její partner Roman.

Po Výměně se mluvilo o tom, že oba mají celkem bohaté zkušenosti s drogami. Pár se nakonec rozešel. Jana se pokouší dát si svůj život dohromady, Roman se alkoholu a drog zbavit nedokázal.