Striptérka, která žije v zahradním domku a zapletla se s ex Bartošové! Takhle si „polepšila“ Regina z VyVolených

Striptérka, která žije v zahradním domku a zapletla se s ex Bartošové! Takhle si „polepšila“ Regina z VyVolených
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve vile ji proslavila nahota a hysterické scény. Postavu má patnáct let poté stále luxusní, ale svlékání pověsila na hřebík. Malování obrazů ji ovšem očividně moc nevynáší. Dokonce jí odebrali dceru! Přečtěte si zásadní zvraty v životě Reginy Holáskové (42 let).

Regina se zúčastnila první řady Vyvolených vysílané v roce 2005. Svými výstupy si znepřátelila většinu soutěžících, takže byla na odchod z vily navržena už v prvním zúčtování. Duel ale vyhrála a do vily se vrátila. Diváci si tak jejího obnažování a náladového chování mohli užívat celých 71 dní, než byla nakonec přece jen vyřazena.

Regina doufala, že díky kontroverzní reality-show uspěje v showbyznysu. To se ale přepočítala. Proto se v roce 2013 opět vrátila do vily, tentokrát ve čtvrté řadě. Ani tentokrát se zásadní úspěch nedostavil, nicméně Regina se nehodlala vzdát. Posledním zoufalým pokusem získat slávu byla její účast v Prostřenu. A diváci nestačili zírat! Bydlela v zahradním domku bez vody a elektřiny! Jakoby nestačil šokující příbytek plný kýčovité výzdoby a Regininých obrazů, rozhodla se VyVolená nasadit laťku ještě výš – začala si románek s ex milencem Bartošové Macurou, který v Prostřenu také soutěžil. Ani ten jí ale kariéru nezařídil a tak se musí spoléhat jen na své malířské umění. A vždy se přece může vrátit ke striptýzu, protože vypadá stále skvěle. Postavu by jí mohly závidět i ženy o deset let mladší.

Moc se nemluví o tom, že Regina má dceru. Není se čemu divit, bývalá striptérka se totiž jako matka příliš neprezentuje. Otěhotněla po první řadě Vyvolených, nicméně dceru jí nakonec odebrali, protože se o ni řádně nestarala. Možná se měla více věnovat mateřským povinnostem, než honění se za pochybnou kariérou. Abychom však Regině nekřivdili, na dítě byla sama a péči jí zkomplikovaly i zdravotní problémy. Ani otec se o děvčátko nedokázal postarat a tak bylo svěřeno jeho rodičům. Regině se nakonec dceru s exotickým jménem Isis Paola Agia podařilo získat zpět do péče a to i přesto, že spolu žijí právě v zahradním domku! Alespoň do něj už nechala zavést vodu a elektřinu. Doufejme tedy, že se žádných dalších divokých zvratů nedočkáme – už jen kvůli Reginině holčičce, která si zaslouží klidné dospívání.