Sára z Ulice se opravdu v ničem nestydí. Nabídne se Danovi k sexu

Sára z Ulice se opravdu v ničem nestydí. Nabídne se Danovi k sexu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco si Prokop v 4179. dílu užívá Magdiny společnosti na lyžařském výcviku, kam společně s její třídou odjel, Mirek spřádá tajné plány na oslavu Magdiných třicetin.

Mirek zjišťuje, co Otík s Tomášem koupili za dárek a do této konverzace se náhodou připlete ředitelka Landová. Protože se sama pozve na Magdinu oslavu, je těžké ji dodatečně odmítnout. To bude mít Magda velkou radost. Zvlášť když chce Landová oslavu uspořádat. To Sára se chystá na něco úplně jiného. 

Gábina se svěří Veronice s tím, co si myslí o otcově údajně chabém zdravotním stavu a oddalování nástupu do vězení. Trápí ji nejen to, že společně s její matkou podvádějí a uplácejí lékaře, ale také to, že to i na ni vrhá špatné světlo. A vzhledem k tomu, že chce v Ulici rozjet další podnikání, ráda by věc nějak řešila. Na to má však Gábina krátké prsty a také jiné starosti. Shání dílnu, kde by mohla zaměstnat další švadleny. Prostory však nejsou k mání. Brousila si zuby na pronájem pokojů v otcově domě, jenže ten chce Mastný prodat. Pumrová ho naopak přemlouvá, aby si nemovitost ponechal. O Gábiny blaho jí však nejde. O co tedy? Najednou se o svého bývalého manžela, který jí celý společný život ubližoval, stará a dokonce mu nabídla, ať se přestěhuje k ní. 

 

Dva schovanci, kteří jsou Anče hodně zavázáni, si spolu domluví rande. Dan si před Sárou pustí pusu na špacír a poví jí o historii jeho rodičů. Vypráví Sáře o jeho seznámení s Bedřichem Liškou, jak mu zabil otce a jak ho později vyhledal. Sára to považuje za velkou senzaci. Snad toho proti Bedřichovi nevyužije. Sára je navíc jako kulomet přímých otázek, na které chce od Dana okamžité odpovědi. Dokonce ho vyzve k intimnostem.

Gábina si nechce dát říct a šije do Mileny Pumrové, proč jeví takový zájem o jejího otce. Její matka jí svěří, že to bere jako takovou kompenzaci za ta léta, co jí její otec trýznil a přiváděl ji k šílenství. Gábina s nimi nechce mít nic společného a chce si se Šímou najít jiné útočiště. Manipulantka Pumrová ji však přes Šimona vydírá.

Zatímco je Magda překvapivě zklamaná z toho, že ji Mirek nepřepadl na chatě, i když taková překvapení nemá ráda, Prokop jí náladu naopak hodně zvedne. Čím?

 

Zdroj:

  • autorský text