TOP tři oblíbené zahraniční seriály, které byste si neměli nechat ujít

TOP tři oblíbené zahraniční seriály, které byste si neměli nechat ujít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na televizních obrazovkách můžeme vidět nejen velké množství českých seriálů, ale také těch zahraničních, které jsou mezi diváky velmi oblíbené. Podívejte se na tři skvělé zahraniční seriály, které si nesmíte nechat ujít.

Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory) 

Teorie velkého třesku je velmi oblíbený americký sitcom o partičce intelektuálů. Hlavními mužskými postavami jsou Sheldon Cooper (Jim Parsons), Leonard Hofstadter (Johnny Galecki), Howard Wolowitz (Simon Helberg) a Rajesh Koothhrappali (Kunal Nayyar).

Jsou to nejen přátelé, ale také kolegové, a kromě Howarda mají všichni doktorát z oblasti teoretické fyziky. Všichni jsou neuvěřitelně inteligentní, ale zároveň hodně nešikovní, co se týče žen. A právě tato kombinace přináší opravdu obrovské množství vtipných situací. V průběhu seriálu můžeme vidět vývoj vztahu Leonarda a Penny (Kaley Cuoco), která sice není zdaleka tak vzdělaná, ale je velmi krásná a okouzlující.

Dalším důležitým párem je často perverzní Howard a jeho žena, mikrobioložka Bernadette (Melissa Rauch). Dokonce i asociální Sheldon bude ve vztahu, a to s podivínskou Amy (Mayim Bialik). Tento seriál vám přinese nejen romantiku, ale především chvíle plně smíchu a fyzikálních vtípků.  

Jak jsem poznal vaši matku (How I Met Your Mother) 

Tento seriál je často přirovnáván k seriálu Přátelé. Celý děj se odehrává v New Yorku a jedná se v podstatě a vzpomínky hlavní postavy Teda. Ten vypráví svým dospívajícím dětem dost dlouhý příběh o tom, jak poznal jejich matku a co všechno prožil, než ji vlastně potkal.

A tak se seznamujeme nejen s několika jeho přítelkyněmi, ale také s partou jeho nejlepších přátel. Nejlepším jeho přítelem je Marshall (Jason Segel) a jeho dlouholetá (a jediná) přítelkyně a později i manželka Lily (Alyson Hannigan). Důležitým členem party je samozřejmě také Barney (Neil Patrick Harris). Sukničkář, který je schopný udělat cokoli, jenom aby svedl ženu. Nakonec ale i Barney podlehne kouzlu lásky a usadí se.

Posledním členem skupiny je Robin (Cobie Smulders). Robin je z Kanady a je jednou z největších lásek nejen Teda, ale také Barneyho, kterého si nakonec vezme. Seriál je především o vztazích, ale přináší nám opravdu mnoho vtipných situací.  

Představitel Teda nás provází celým sitcomem a vypráví svým dětem jak poznal jejich matku, Zdroj: Joe Seer/ Shutterstock

Příběh služebnice (The Handmaid's Tale) 

Elisabeth Moss hraje hlavní postavu June, Zdroj: DFree/ Shutterstock

Příběh služebnice není zdaleka tak veselý příběh jako u dvou předchozích seriálů. Jedná se o dramatický seriál, který nás přivádí do budoucnosti, kde je plodná žena velmi nečastým jevem. Tyto ženy jsou posílány jako služebnice do rodin velitelů, ve kterých žena dítě mít nemůže.

Zde jsou služebnice násilím oplodněny a donuceny odnosit pro tuto rodinu dítě. Hlavní postavou je zde June/Offred (Elisabeth Moss), která je také jednou ze služebnic. Dostala se do rodiny velitele Freda Waterforda a Sereny Joy, kterým přivedla na svět dítě. June se ale nehodlá smířit s tímto osudem a začne bojovat za záchranu své rodiny a za záchranu všech žen. Seriál je plný dramatu a zvratů a je opravdu velmi napínavý.  

Zdroje článku: