Bývalý manžel Stáni Pavel Smíšek ze ZOO – bezproblémový exmanžel a starostlivý otec? Nová šance pro Stáňu a Pavla?

Bývalý manžel Stáni Pavel Smíšek ze ZOO – bezproblémový exmanžel a starostlivý otec? Nová šance pro Stáňu a Pavla?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jiří Zapletal v seriálu Zoo hraje Pavla Smíška, bývalého manžela Stáni. Ta ho kdysi nechala kvůli Brázdovi a jistě toho hořce lituje. Pavel se totiž jeví jako hodný chlap, který se k bývalé ženě chová slušně a upřímně se zajímá o štěstí dcery Sandry.

Dcera nezvládá učení, rodiče musejí zakročit

Stáňa svého manžela Pavla opustila kvůli aférce s Luborem Brázdou. Pravděpodobně v tom tehdy viděla něco hlubšího, ale grázl Brázda ji nakonec vyměnil za mladší milenku. Byla to zřejmě Stánina největší životní chyba, protože Pavel – ačkoli jsme zatím neměli mnoho příležitostí se s ním v seriálu setkat – působí jako starostlivý táta a nekonfliktní člověk, který své bývalé manželce rozhodně netouží dělat problémy.

Ostatně, byl to právě on, kdo Stáňu upozornil na Sandřin zhoršující se prospěch a laxní přístup ke studiu. Poté, co mu dívčina třídní učitelka zavolala, nelenil a vydal se rovnou za Stáňou, aby problém vyřešili společně.

Jak Sandru potrestat? Tvrdou prací!

Sandra nebyla ochotná zlepšit své známky, a tak otec rozhodl, že začne chodit alespoň na brigádu, aby se neflákala. Každý den po škole i o víkendech a prázdninách bude tvrdě dřít, aby si vydělala na doučování a mohla pokračovat ve studiu. To byl nápad, s nímž Stáňa ochotně souhlasila, protože jestli jejich dcera něco potřebuje, pak znát skutečnou hodnotu peněz a poctivé práce.

Sandřin přítel Ed dívce posléze pomohl, aby si ujasnila, co chce v životě dělat. Dcera tak přišla za Stáňou s tím, že si najde takovou školu, která ji bude bavit. Brigádničit v zoo rozhodně nechce, ale jinou práci si ráda najde. Díky tomu se docela zklidnila a oba rodiče si mohou oddechnout.

Nová šance pro Stáňu a Pavla?

Z toho, jak spolu Stáňa a Pavel vycházejí a jak jeden druhému rozumějí, je evidentní, že se navzdory všemu snaží mít dobré vztahy. Vlastně to vypadá, že by se mohli dočkat druhé šance a zkusit to spolu znovu. Po rozchodu s přítelem, který se odstěhoval do Prahy, je Stáňa opět sama a nešťastná. Proč by nemohla právě u Pavla nalézt útěchu? Snad by si ho tentokrát začala více vážit a už by to nepokazila. Neříká se koneckonců, že stará láska nerezaví?

Zdroj článku:
  • autorský text