Jaký bude osud Ričiho v pokračování Ulice?

Jaký bude osud Ričiho v pokračování Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ričimu pořádně ruply nervy a nožem ohrožoval Aničku. Přitom si sám mohl za to, že Aniččinu pozornost tak nesmyslně upoutal. Za obchodování s kradenými telefony si půjde sednout, a to teprve nedávno z vězení vylezl.

Nedal si říct a usedlý život Sáry se mu zdál přízemní. Zdá se, že když už od dětství žijete převážně na ulici, v dospělosti to bude málokdy jinak.

Vrátí se Riči do Ulice v jejich nových dílech? 

Už dříve Sára s Ričim lítala v průšvihu, ale jen tak tak z toho vyvázla. Takové štěstí už neměli Riči a Fogl, kteří si trest odseděli. Po propuštění jejich kroky směřovaly kam jinam než k Sáře, aby jí připomněli, jak snadno z toho vyvázla. Teď se už ale nevyvleče. Riči si měl spolupráci se Sárou dobře rozmyslet, už Fogl ho upozorňoval na to, že to může prasknout. Jenže Ričimu nešlo čistě o spolupráci, ale částečně také o Sáru, se kterou kdysi chodil. Teď je více než jasné, že jakmile se Riči dostane na svobodu, Sára mu neunikne. 

Zda Ričiho uvidíme i v dalších dílech Ulice, to zatím není jasné. Dějová linka by to byla přinejmenším zajímavá. Fogl se uklidil do Španělska a Sára začala žít svědomitější život... Riči by její plány znovu pošlapal.

Riči je padouch, jak se patří 

Zatímco Fogl v Ulici ukázal svou vlídnější tvář a srdce romantika, Riči nikomu nic dokazovat nechce. Každému, koho potká, je jasné, že Riči už dlouhou dobu lítá v problémech. Jinak žít ani neumí. Neměl pořádné zázemí a byl vždycky odkázán jen sám na sebe. Částečně nám může být Ričiho i líto. Přežívat na ulici ze dne na den musí být zatraceně těžké. I proto v sobě Riči možná potlačil vše, co by ho ukazovalo v lepším světle. Přitom každý den má člověk šanci začít znovu. Po propuštění by si mohl Riči najít práci a bydlení na ubytovně. Pravidelnost, pokora a režim by mu jen prospěly. Ale to by musel chtít. 

Zdroj článku:
  • Autorský text