Vyváže se Sára ze spolupráce s Ričim?

Vyváže se Sára ze spolupráce s Ričim?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sára je v pořádném průšvihu. I když se zdálo, že si dala všech pět dohromady a od Ričiho se na poslední chvíli distancovala, je příliš pozdě. Riči napadl Aničku a ona to tak jen nenechá. Vypadá to, že celý jejich obchod praskne a u Sáry se najdou kradené věci. A i kdyby je stačila včas schovat, tentokrát ji Riči stáhne s sebou.

Po tom, co ji chtěl Riči znásilnit, Sára prozřela 

Co Sáru na Ričim kdysi přitahovalo? Možná to dobrodružství, kterého se jí vedle Dana moc nedostává. Dan má však oproti Ričimu jiné výhody. Sára je s ním například v bezpečí, což se o Ričim říct nedá. Klidně jí dá drogu a pak se neštítí toho si se Sárou užít. Kdyby tam nebyl Fogl, mohlo to skončit docela špatně. Sára naštěstí Ričimu utekla, a to rovnou do kuchyně k Máriovi. Ten už po ničem nepátrá, jen Sáře doporučil, aby s tím svinstvem přestala.

A to taky Sára hodlá udělat. Na kradené věci v útrobách jejich miniaturní sedačky přišel Dan. Rychle si tudíž musela vymyslet další lež, kterou jí Dan spolkl i s navijákem. Foglovi pak řekla, že až jakmile všechno prodají, nové „pomazánky“ už nechce. To Fogl docela chápe. Ačkoliv se na začátku jevil jako velký padouch, ukázalo se, že by také chtěl žít, jako teď žije Sára. Riči už ale tolik pochopení nemá. Ujedou mu nervy a pod tlakem silných emocí napadne Aničku. 

Dan odhalil Sářinu skrýš na kradené mobilní telefony, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

„Co diváci čekali už od samotného začátku, kdy se Sára s Ričim znovu zapletla, je tady. Na Sáru nejspíš praskne, že pro Ričiho schovávala kradené věci a Dan se bude ještě hodně divit.“

Místo k moři Sára půjde do vězení 

A tak se dost dobře může stát, že Sára pojede ne k moři, nýbrž do vězení. Riči má na ni vztek i kvůli tomu, že už to zkrátka není ta Sárina, kterou miloval a se kterou podnikal různé vylomeniny. Místo toho je usedlá, má práci a manžela. Takový obrat u ní vyvrhel Riči opravdu nečekal. 

Zdroj článku:
  • Autorský článek