Zbožňovali jste seriál Království? Těšte se na třetí řadu, režie se ujme opět Lars von Trier

Zbožňovali jste seriál Království? Těšte se na třetí řadu, režie se ujme opět Lars von Trier
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když seriál Království pojednává o nemocnici, rozhodně si nemyslete, že se jedná o další Ordinačku. Právě naopak! Tihle chirurgové zažívají nadpřirozené jevy a bizarní úkazy, které by v Růžové zahradě akorát těžko zažili. Tihle chirurgové si rozhodně nic nedělají z různých nařízení – a každý z nich je opravdová osobnost.

Seriál Království

Měli jsme možnost zhlédnout dvě série – a to již hodně dávno, byly natočeny v letech 1994 a 1997. Režie se ujali Lars von Trier, Morten Arnfred – a seriál se těšil opravdu velké popularitě. Snad i proto se tvůrci odhodlali k další sérii. Je pravdou, že tento seriál byl naplánován jako tří sériový, nicméně po smrti hlavních hrdinů Ernsta-Hugo Järegårda a Kirsten Rolffese již režiséři od tohoto původního záměru upustili.

Co víme o třetí sérii?

Navzdory tomu, že první 2 série měly každá 4 díly, ta třetí série bude mít dílů 5. Její název bude The Kingdom Exodus a natáčení bude probíhat už někdy v letošním roce a na obrazovkách ho uvidíme až v roce 2022. No, je pravda, že si ještě chvíli počkáme, ale jistě to bude stát za to. V nové sérii vás bude čekat mix starých a nových postav, nicméně konkrétní detaily ještě nebyly prozrazeny. Tuto sérii bude natáčet režisér Lars von Trier sám.

Co jste o prvních dvou sériích nevěděli?

Pamatujete si na herce, kteří představovali umývače nádobí? Tyti herci bohužel nebyly schopni řádně vyslovovat, proto je bylo nutno předabovat. Zato herec Ernst-Hugo Järegård se díky tomuto seriálu opravdu proslavil, a dokonce ve své zemi působil jako sexsymbol. A navzdory tomu, že nikdy neměl řidičský průkaz, během natáčení auto řídil.

Jsme opravdu zvědavi, jak tato nová série bude vypadat, ale už teď se hodně těšíme.