Pondělní Ulice: Mára už se nezvládá dál přetvařovat a Šimon zve Val k sobě domů

Pondělní Ulice: Mára už se nezvládá dál přetvařovat a Šimon zve Val k sobě domů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani ve 4451. díle Ulice nebudou mít diváci o zábavu nouzi. Mimo jiné zjistí, že Šimon není až takový mimoň, jakým se dosud jevil. Také se dozví, že Mára už se nemůže dál takhle přetvařovat a že co nevidět o rozvodu řekne minimálně svým rodičům. Jak na to ale připraví děti, to on ani Karla zatím vůbec netuší. 

U Marečků se schyluje k novému peklu 

Rodina Marečkových je jednou z těch rodin v Ulici, u nichž se diváci nemají šanci nudit. Na začátku loňského roku do jejich rodiny přišel Jakub Štěpánek a ještě teď, o rok později, Marečkovi sklízejí škody, které u nich napáchal. Vtipné na tom je, že Věrka, coby hlídací pes celé rodiny, o záletu Karly zatím ještě vůbec netuší. To se ale velmi brzy změní. Mára už není schopen další přetvářky, a že se kvůli Karle mohl přetrhnout.

Kdyby ho nebrala na lehkou váhu a více třeba sklopila zrak a nedávala Márovi za vinu jeho pocity ublíženosti, možná by teď nemusela podepisovat rozvodové papíry. Ale kdo ví! Teď je otázkou, jak se k celé věci postaví Věrka...

Šimon zve Val k sobě domů 

Šimon o Val děsně moc stojí. Je pro něj dokonalá a už si vůbec nevzpomene na holku, která se mu líbila v Německu. Využívá šance prázdného bytu a zve Val k sobě domů. Připraví jí pohoštění, a dokonce jí koupí i náramek na ruku, protože má Val narozeniny. To Val dojme. Pak ze sebe Šimon začne něco mačkat, ale leze to z něj jako z chlupaté deky. Dříve než to vůbec stačí doříct, se ve dveřích objeví jeho překvapená máma.

Hynkovi se nelíbí nečekaná změna Šimonových plánů
Hynkovi se nelíbí nečekaná změna Šimonových plánů. | Zdroj: TV Nova

Divák pak může u Šimona sledovat, jak se z něj jeho sebevědomí vypařuje. Naštěstí si toho všimnou Gábina i Val, a tak tu trapnost zametou pod koberec. Gábina navrhuje objednat pizzu a Val s tím souhlasí. Tak už se Gábina konečně dočkala. Poznala Val a k Šimonovi má zase o kousek blíže! Jen kdyby to tak dobře fungovalo i na straně u Hermana. Ten se jí naopak oddaluje, protože ji nechce zatěžovat svými problémy. Gábina má ale pocit, že takhle vztah fungovat nemá.  

Zdroj článku:
  • Autorský text