Věrka a erotika: Jakou bizarní pomůckou se paní Marečková pokusí usmířit Karlu a Kryštofa?

Věrka a erotika: Jakou bizarní pomůckou se paní Marečková pokusí usmířit Karlu a Kryštofa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrka jasně vidí, že mezi Karlou a Kryštofem to není v pořádku. Už dlouho měla mlhavé tušení, které se teď potvrdilo. Zoufalá situace si žádá radikální řešení a Věrka z vlastní zkušenosti dobře ví, co by mohlo zabrat. Malé zpestření v ložnici! Čím zkusí dát rozhádané manžele znovu dohromady?

Manželství v krizi? To Věra nepřipustí!

Protože bývalí nájemníci se z nového bytu Marečkových dosud nevystěhovali, Věrka s Lubošem zůstávají na nějaký čas u mladých. Při té příležitosti si pozorná Věrka všimne řady zajímavých a znepokojivých věcí. Když pak objeví Vojtův dopis pro Ježíška, její teorie a obavy se potvrdí. Chlapec si přeje, aby se rodiče už nehádali a měli se zase rádi. Karla a Kryštof si evidentně procházejí manželskou krizí. Vyhovuje jim, že spolu nemusejí spát v ložnici. Navíc se nedohadují jenom tehdy, když nejsou spolu. Většinu dne Kryštof spí nebo jezdí, zkrátka tráví čas co nejdál od Karly. S tím se musí něco udělat! Věrka si láme hlavu, jak jim pomoct, ale zároveň nikoho nenaštvat. Jak totiž Luboš trefně poznamená, její nutkání strkat do všeho nos se vždycky obrátí proti ní.

Trocha vzrušení v ložnici nemůže škodit…

Když Věrka náhodou zaslechne, že jim Karla a Kryštof k Vánocům koupili vysavač, rozhodne se to vzít jako příležitost a oplatit jejich štědrost něčím, co by je mohlo potěšit i usmířit. Původně se domluvili, že si nic dávat nebudou a obdarují pouze děti. Teď je ale Věrka vděčná, že může využít šance a decentně do synova vztahu zasáhnout. Ačkoli, slova jako „Věrka“ a „decentní“ nejdou zrovna dohromady…

Paní Marečková totiž usoudí, že mráčky v manželství spolehlivě zažene trocha lásky a erotiky. Rozhodne se proto pořídit Kryštofovi a Karle moderní designovou erotickou pomůcku! Bylo by jistě zábavné, kdyby ji manželé rozbalili přímo pod stromečkem a před zvídavým Vojtou. Rozumnější však bude nechat dárek nenápadně v jejich ložnici spolu se vzkazem.

Čekají Vojtu pěkné Vánoce? Zdroj: TV Nova

Věrka se dětem postará o rozpaky i zábavu

Mezitím Věrka obdrží informaci, že byt je konečně vystěhován a s Lubošem se tam mohou ihned přesunout. Neváhají a sbalí si svých pět švestek. Zčásti proto, aby mladým dopřáli potřebný klid a možnost se začít udobřovat… Poté, co Kryštof a Karla objeví taštičku s poněkud choulostivým předmětem, nastane zmatek. Ehm, co to, prosím pěkně, je? To si tady snad rodiče zapomněli? Kryštof začne dumat, jak by tu věc předal mámě, aniž by způsobil obří trapas, když náhle Karla objeví zmíněný vzkaz.

Věrčina snaha vnést do jejich vztahu trochu radosti a jiskry je nejdřív uvede do rozpaků, ale pak upřímně pobaví.

Kdoví, možná je tohle opravdu ten ideální první krok na dlouhé cestě za usmířením? Kryštof a Karla se sice musejí vypořádat s velkým zklamáním a obnovit ztracenou důvěru, což nebude jednoduché, ale očividně se mají pořád rádi. Navíc je čekají společné Vánoce, které se minimálně kvůli Vojtovi a Karlíkovi musí vydařit. Co přinese nový rok? Že by šanci na nový začátek?

Bude to mezi Karlou a Kryštofem takové, jak to bývalo dřív? Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text