ZOO: Do Dvora zavítá další nová postava. Bude mít Tez ze shledání radost?

ZOO: Do Dvora zavítá další nová postava. Bude mít Tez ze shledání radost?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S rozvojem druhé sezóny seriálu ZOO se na scéně objeví celá řada nových postav. O jedné z nich již víme – sestra Viky Janečkové, Tez. Kdo další ji doplní a jak obohatí vztahy nejen s Tez, ale i s dalšími postavami ZOO?

Do rozběhnutého vlaku dějových zápletek a zvratů se v druhé sezóně seriálu ZOO pokusí naskočit hned několik nových cestujících. Jednou z nových postav, které by měly tvořit ústřední role, je pak Tez Janečková, sestra Viky. Tu v seriálu ztvárňuje Barbora Černá a zatím se jí poměrně dobře daří se do děje pozvolna angažovat.

Kromě Tez se však rodina Janečkových v budoucnu rozroste nejen o potomka Viky a Petra, ale také o dalšího sourozence – další sestru! A aby toho nebylo málo, jde o dvojče Tez, Izy, kterou hraje reálné dvojče Báry Černé, její sestra Lucie.

Médii již proběhlo několik zpráv o tom, jak se nové sestry Janečkovy do děje zapojí. A nebude se jednat o žádná neviňátka. Hlavně Izy totiž často nemá potíže namočit se do nejrůznějších nepravostí a nezřídka k tomu využívá Tez. Ta se zatím projevuje poměrně neškodně, ale možná je to jen díky tomu, že je nyní mimo vliv svého dvojčete.

Vše se totiž může velmi rychle otočit o 180 stupňů a z dua Izy + Tez se mohou stát mstitelky a darebačky té nejvyšší kategorie. Nakonec tak mohou zavařit nejen lidem v zoo, ale také své nevlastní sestře Viky. Obavy by tedy měli mít téměř všichni, kteří dvojčatům zkříží cestu.

Do gangu výtržníků se přidá také Charlie v podání Marka Němce. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

A holky na to navíc nebudou samy! Ve třech se to totiž lépe táhne, a tak se do gangu výtržníků přidá také Charlie v podání Marka Němce. Společnými silami pak bude trojice vymýšlet nejrůznější způsoby, jak přechytračit své oběti. Podle produkce seriálu ZOO by měla parta vystupovat jako skupinka zbojníků, kteří okrádají pouze ty, kteří si to zaslouží. Jim samotným však jde spíše o vlastní zisk než o boj za spravedlnost.

Otázkou zůstává, jak se k celé situaci nakonec postaví sama Tez. Od svého prvního objevení se na televizních obrazovkách působí poměrně rozumně a možná je zkrátka jen lehce zmanipulovatelná. Pokud jí ale Viky dokáže otevřít oči, možná se na nekalých praktikách, které provozuje Izy s jejím kumpánem, přestane chtít podílet.

Sestry Janečkovy se v ZOO postarají o pořádné pozdvižení. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Problém ovšem nastane v případě, že Viky, potažmo Eva Burešová, zmizí ze scény dříve, než k tomu dojde. Čas, kdy se děj dostane do fáze, ve které herečka ztvárňující jednu z hlavních rolí přerušila natáčení, se kvapem blíží, a dost možná se tak některé zápletky zkrátka nestihnou zauzlovat.

Jedno je však jisté – sestry Janečkovy už se v ZOO postarají o pořádné pozdvižení. Bylo by poměrně uspokojivé a nepochybné také spravedlivé, kdyby si jako jednu ze svých prvních obětí vybrali například Alberta Poláka. Ten o peníze nouzi nemá a trochu vytrestat od osudu by jistě zasloužil.

Poněkud nemilé by pak bylo, kdyby se do spárů Izy, Charlieho a Tez dostala například Sid. Kdo však nakonec zapláče nad výdělkem a kdo se nakonec bude smát jako poslední, to se dozvíme až v nadcházejících epizodách ZOO.

Zdroje článku: