Šest herců, do kterých byste neřekli, že příliš nevyrostli

Šest herců, do kterých byste neřekli, že příliš nevyrostli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filmová kamera dokáže hotová kouzla. Při sledování filmového snímku málokoho napadne, že urostlý hrdina je ve skutečnosti poměrně malého vzrůstu. Kterých herců se to týká?

Daniel Radcliffe

Co na tom, že Daniel Radcliffe má jen 165 centimetrů. Ve filmu to vidět není. A jako kouzelnický učeň Harry Potter byl prostě jedinečný. Tato role ho ostatně katapultovala mezi filmové hvězdy.

Elijah Wood

Mnoho nevyrostl ani Ellijah Wood alias Frodo Pytlík. Jeho 167 centimetrů z něho také činí herce menšího vzrůstu. Pro roli Hobbita to snad ani tolik nevadilo. Věděli jste, že svou první profesionální roli získal ve videoklipu zpěvačka Pauly Abdul?

Danny DeVito

První příčku v malosti (co se výšky týká) zaujímá jednoznačně Danny DeVito. Měří jen 152 centimetrů. I s takovou výškou se ale dokázal v Hollywoodu v konkurenci herců prosadit a získat věhlas a uznání.

Lady Gaga

Ani na Lady Gaga není příliš vidět, že do výšky nenarostla. O co méně jí příroda nadělila do vzrůstu, o to více jí dala do hlasu. Jejích 155 centimetrů si na plátně také nevšimnete. Možná proto nosí originální boty na hříšně vysokých podpatcích.

Reese Witherspoon

 S malou výškou se dokázala prosadit také americká herečka Reese Witherspoon. V roce 2007 byla dokonce nejlépe placenou herečkou v Hollywoodu. A v roce 2010 obdržela svoji hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. A pak že 156 centimetrů je na kariéru herečky málo.

Sarah Jessica Parker

Hvězda amerického televizního seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker se může pochlubit výškou rovných 160 centimetrů. Není to právě nejvíce, ale i ona si ráda přidává výšku pomocí obuvi na vysokém podpatku. Přitom se nemá za co stydět. Kdekdo jí může její popularitu jen závidět.

Až se vám někdy bude zdát, že jste malí, vzpomeňte se na herce, které jsme právě vyjmenovali. I oni zrovna nevyrostli, ale přesto si dokázali vybudovat slušnou kariéru.

Zdroj: