Znáte největší nevěrníky v Ordinaci v růžové zahradě?

Znáte největší nevěrníky v Ordinaci v růžové zahradě?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nevěra se jako téma nikdy neomrzí. Kdo, s kým, proč? Tak tohle lidi zajímá. Díky tomuto tématu si mohou diváci sáhnout do svědomí nebo si pofoukat vlastní zlomená srdce. A proto se nevěra nevyhnula ani Ordinaci. Nevěrný byl Mázl, Mázlová, Hruška a další.

Proutník Brabec svedl Alenu i Lucii

Mezi poslední nevěry, které se v Ordinaci v růžové zahradě odehrály, patří ty, které vyprovokoval gynekolog Martin Brabec (herec Pavel Řezníček). Ale protože na nevěru musí být vždy dva, za druhý konec tahala Alena Mázlová a později i Lucie Vágnerová.

Brabcovi totiž nebyla svatá žádná sukně. Ještě než se Ordinace přesunula na Voyo, klidně svému kolegovi Mázlovi svedl ženu Alenu, když spolu byli na služební cestě. Čím si to Mázl zasloužil? Že by to byla karma? Vždyť ani on není žádný svatoušek.

Martin Brabec se neštítil rozbít manželství Lucii a Darkovi. Lucii, která byla vztahem se svým manželem už unavená, to netrvalo dlouho a do Martina se zamilovala.

V tu dobu Brabec udržoval vztah s Lucií a Alenou zároveň.

Jenže nijak vážně to ani s jednou nemyslel. S Lucií už vůbec ne. Poté, co se s Lucií vyspal, hodil zpátečku. To Lucii zlomilo srdce, ale ke svému Darkovi už se nevrátila.

Než se Čestmír Mázl usadil, prohnal každou sestřičku

Nemají to ti doktoři vůbec lehké, když se kolem nich celý den motají půvabné sestřičky a doktorky. Své o tom ví Čestmír Mázl, kterému nebylo zatěžko podvádět svou ženu Marcelu, která později umřela na rakovinu. Zdálo by se, že po tomto s nevěrou přestane.

Jiří Langmajer, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

To by ale s Mázlem nesměly mlátit hormony. Když žil s Gitou, podváděl znovu. Tentokrát ho svedla starší Běla Páleníková. Jenže Gita Mázlovi také tragicky zemřela. Dvě úmrtí už dokážou člověka změnit, a tak lze říct, že poté už se Mázl docela zklidnil.

Nebyl by to Jiří Langmajer, kdyby nehrál svůdníka

Jen velmi těžko by mohl Jiří Langmajer hrát věrného muže, když šarmem přímo srší. Pohledům žen a dívek neunikl ani v Ordinaci, kde jako Tomáš Hruška ohnul téměř každou, kterou potkal. Osudná se mu stala Lucie, se kterou zplodil dceru Gitušku. Ani společné dítě však pro něj neznamenalo stopku pro nevěru.

 

Zdroje: