Jiří Langmajer si umí vybírat filmové role

Jiří Langmajer si umí vybírat filmové role
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V poslední době to vypadá, že herec se doma moc neohřeje a jezdí si domů vyměnit jen kufry a hned se vrhá na další natáčení. Na nedostatek práce si jeden z našich nejoblíbenějších herců rozhodně stěžovat nemůže.

Ještě nedávno běhal v podprsence a na podpatcích, když natáčel pokračování úspěšné komedie Po čem muži touží 2 a už je zase pryč. Po natáčení filmu Minuta věčnosti na Islandu, se tentokrát pětapadesátiletý rodák z Plzně vydal do Thajska.

Vzal ho tam na natáčení dlouholetý přítel a režisér Rudolf Havlík (na úvodní fotografii). Ten s ním točil i poslední dva zmiňované filmy. Tentokrát vzal i herečku Janu Plodkovou, která v komedii Ostrov z exotického prostředí bude hrát manželku Jiřího Langmajera.

Příběh by se měl točit kolem tohoto páru a moc dalších herců si v něm nejspíš nezahraje. Plánovaná premiéra je na září příštího roku.

O ději se zatím moc neví, snad jen to, že manželský pár se nešťastnou náhodou ocitne na odlehlém thajském ostrově a bude to jejich velká životní zkouška. Vztah manželů není zrovna ideální a situace, kdy se budou muset kvůli přežití spolehnout jeden na druhého a obnovit znovu vztah, ze kterého už moc nezůstalo, přinese celou řadu divácky atraktivních scén.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Štáb by měl na západním pobřeží Thajska pobývat asi měsíc. S herci cestovala také živá slepice (asi budoucí filmová hvězda) a řada rekvizit, včetně umělé mrtvoly.

Rudolf Havlík netočí v Thajsku poprvé, vznikalo zde už pár scén pro film Bábovky. Celou řadu fotografií si můžete prohlédnout na režisérově instagramovém profilu.

V Praze mezitím vznikají digitální efekty je ztroskotanému letadlu.

Jiří Langmajer se letos představil ve filmech Zbožňovaný, Večírek, Přání Ježíškovi, Prvok, Šampón, Tečka a Karel, Minuta věčnosti a Matky. Příští rok by to měly být projekty Špunti na cestě, Střídavka, Po čem muži touží, Ostrov a Fagus. V plánu je i volné pokračování filmu Copak je to za vojáka s názvem Copak je to za mazáka. Scénář píše Jiří Suchánek. Zatím se ví, že Karel Roden už se ve filmu neobjeví.

 

Zdroj: