Ordinace v růžové zahradě 2 (1051): Radka nenachází nikde zastání, Alena je zamilovaná a Kalina má pletky

Ordinace v růžové zahradě 2 (1051): Radka nenachází nikde zastání, Alena je zamilovaná a Kalina má pletky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový díl seriálu s názvem Je pozdě dává prostor hlavně Radce, která se nedokáže smířit s událostí z noci po mejdanu. Ačkoliv má potřebu své trápení s někým sdílet, nikoho její noční můra nezajímá. A medičce Biance se konečně povedlo svést záletného doktora.

Někdo možná namítne, že si za nepříjemnou situaci může Radka sama, ale ona si to rozhodně nemyslí. Znásilnění se jí stále vrací a není schopná tento zážitek zpracovat. Její snaha svěřit se Vojtovi není úspěšná, protož on vůbec netuší, s čím se jeho manželka potýká a není ani jisté, že by ji pochopil. Video z večírku, které viděl, mu na náladě nepřidalo, a tak chce na událost zapomenout.

Radka se navíc s Michalem Renerem musí každý den potkávat v práci a on se nijak provinile necítí, protože Radčino jasné „ne“ nějak přeslechl a alkoholem zatemněná mysl mu ani nedovolila situaci posoudit.

O této seriálové události se herečka Anička Slováčková zmínila i jako host v podcastu Blízká setkání, kde si můžete poslechnout, proč vlastně tato dějová linka v seriálu je a mnoho dalších zajímavostí ze života oblíbené herečky a zpěvačky.

Na rozdíl od Radky, Alena prožívá v osobním životě velice intenzivní vztah s medikem Ondrou. Její dobrá nálada neunikne její matce, která ji v rozptýlení podporuje, přestože Alena má pocit, že je Čestmírovi nevěrná. Zkušená matka jí ovšem vysvětluje, že mladý milenec splní svou úlohu a pomůže jí vrátit se zpět do normálního života. Alena si musí nakonec přiznat, že se jí poměr se zajíčkem líbí, ale trvá na tom, aby si vyjasnili, že na vážný vztah není připravená. To ale Ondrovi nevadí, protože už pochopil, že je Alena trochu ve svých citech zmatená.

A doktor Kalina si vzpomněl na svou pověst záletníka. Není ale moc opatrný a je jen otázkou času, kdy se jeho noční výlet s medičkou provalí. V Kamenici se nikdy nic neutají a v nemocnici už vůbec ne.  Novou vrchní Kalinovou tak nejspíš čekají zlé časy.

 

Zdroj: