Fotokvíz Ulice: Poznejte své oblíbené uličníky a uličnice jen podle očí

Fotokvíz Ulice: Poznejte své oblíbené uličníky a uličnice jen podle očí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Připravili jsme si pro vás zábavný fotokvíz, který naruší váš každodenní stereotyp a prověří, jak dobře znáte oči herců ze seriálu Ulice. Mnohé z nich vídáte každý všední podvečer už řadu let, a tak předpokládáme, že je máte nakoukané opravdu důkladně.

Na herecké hvězdy z Ulice můžete natrefit nejen na televizních obrazovkách, když sledujete nekonečný seriál, ale také na příspěvcích ze sociálních sítí, na stránkách časopisů, v tematických knihách a někdy možná dokonce i ve skutečném světě, např. prostřednictvím autogramiád, dnů otevřených dveří v ateliérech a jiných zajímavých akcí. Obvykle se ale zřejmě pídíte po úplně jiných věcech, než jsou jejich kukadla. Klidně byste zvládli do detailu popsat něčí outfit nebo elegantní účes, ale oči? To už je jiná…

Myslíte, že si váš mozek stačil uložit do paměti oči všech herců tak pečlivě, aby vám při řešení našeho fotokvízu automaticky naskočilo, komu které patří? Doufejte, že ano, protože právě to si nyní prověříme. Pozorně si prohlédněte každou fotku a nenechte se uchlácholit povědomou barvou duhovek. Myslete na to, že o vašem úspěchu může rozhodnout každá drobná vráska, náznak úsměvu, délka řas nebo také oční stíny.

Podařilo se vám správně zařadit všechny uličnické oči k jejich majitelům, nebo vás některé fotografie zaskočily? Není to tak snadné, jak se zdá, ale věříme, že jste si vedli dobře a že určitě rádi zkusíte některý z našich dalších kvízů.

Zdroj článku:
  • Autorský text