Diskuze

Divácky velmi oblíbený seriál Papírový dům. Milujete ho také tak, jako téměř všichni?

Divácky velmi oblíbený seriál Papírový dům. Milujete ho také tak, jako téměř všichni?
Papírový dům je seriál, který je velmi divácky oblíbený na ještě populárnější streamovací službě Netflix. Diváky rozděluje na dva tábory. Jedni ho nemusí, jedni ho naopak milují.
Zpět na celý článek

Papírový dům je seriál, který je velmi divácky oblíbený na ještě populárnější streamovací službě Netflix. Diváky rozděluje na dva tábory. Jedni ho nemusí, jedni ho naopak milují.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Zítra v ZOO: Napětí stoupá, zranění komplikuje situaci a obhajoba není snadná
17.06.2025

Zítra v ZOO: Napětí stoupá, zranění komplikuje situaci a obhajoba není snadná

Petra je jako vyměněná. Včerejší deprese zmizely, a dokonce i na Nicka se usmívá. Stázka je v bytě chovatelů stále oblíbenější, jen Riky už z ní...

Zítra v Ulici: Ve středu nás u Klímových čeká velká hádka a Eddie se stane manželem Adriany
08.04.2025

Zítra v Ulici: Ve středu nás u Klímových čeká velká hádka a Eddie se stane manželem Adriany

Anežka je odhodlaná prosadit školení profesorů a zmíní se o něm i před starostou, čímž rozčílí Soňu. Ta si pak s chutí postěžuje na rebelku jejím...

Zítra v ZOO: Kolik toho Marek vydrží? Velkou zkouškou trpělivosti prochází i Adam
30.03.2025

Zítra v ZOO: Kolik toho Marek vydrží? Velkou zkouškou trpělivosti prochází i Adam

Zdravé jídlo, které Stela připravila pro Sid, nazvala Alice pochoutkou pro prasata. Už i Adam začíná chápat, že zdravé obědy od manželky bude muset...

Zítra v Ulici: V úterý přijde zásadní rozhodnutí, které všechno změní
19.05.2025

Zítra v Ulici: V úterý přijde zásadní rozhodnutí, které všechno změní

Úterý u Peškových nezačne právě na veselou notu, Amálka bude pořád hodně rozzlobená kvůli tomu, že Eddie s Adrianou unesli Vlastíka z nemocnice....

Tohle byla ta nejvíc ujetá komedie 80. let. Hlášky z ní zlidověly, ale když se na ni podíváte dnes, budete se smát jinak
02.05.2025

Tohle byla ta nejvíc ujetá komedie 80. let. Hlášky z ní zlidověly, ale když se na ni podíváte dnes, budete se smát jinak

V Česku se nenajde asi nikdo, kdo by nikdy neviděl komedii S tebou mě baví svět. Mnoho lidí dokonce tento film vidělo tolikrát, že to ani nedokáže...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

KVÍZ: AZ-kvíz vám těmito 10 náročnými otázkami zamotá hlavu. Schválně si to zkuste
30.06.2025

KVÍZ: AZ-kvíz vám těmito 10 náročnými otázkami zamotá hlavu. Schválně si to zkuste

Na gauči před televizí je každý machr, ale jak by si člověk vedl coby soutěžící přímo v televizním studiu, kde nervy a čas pracují proti němu… To...

Podívejte se, jak smutná rozhodnutí matky a manžela ovlivnila život královny z pohádky Tři oříšky pro Popelku
20.05.2025

Podívejte se, jak smutná rozhodnutí matky a manžela ovlivnila život královny z pohádky Tři oříšky pro Popelku

Když v březnu letošního roku zemřela ve věku 89 let herečka Karin Lesch, německý národ truchlil. Přestože se umělkyně už dávno z donucení vzdala...

Ulice: Hanušková dosáhne svého. Blanka vtrhne na komoru opilá
22.04.2025

Ulice: Hanušková dosáhne svého. Blanka vtrhne na komoru opilá

Jak to asi dopadne na komoře, spekulují diváci v posledních dnech. Mnozí by samozřejmě přáli Hanuškové, aby zaplatila za své hříchy a pomluvy....

V Ulici vzniklo nové dynamické duo. Soňa by se měla mít na pozoru
18.04.2025

V Ulici vzniklo nové dynamické duo. Soňa by se měla mít na pozoru

Natálie Holíková hraje v Ulici Martinu, která se po letech konečně blíže seznámila s Magdou Procházkovou, jež bydlí ve stejném domě. Dokonce kdysi...

Diskutujte