Divácky velmi oblíbený seriál Papírový dům. Milujete ho také tak, jako téměř všichni?

Divácky velmi oblíbený seriál Papírový dům. Milujete ho také tak, jako téměř všichni?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Papírový dům je seriál, který je velmi divácky oblíbený na ještě populárnější streamovací službě Netflix. Diváky rozděluje na dva tábory. Jedni ho nemusí, jedni ho naopak milují.

Pokud patříte k tomu druhému táboru, jistě vám neuniklo, že tento seriál se řadí právě mezi nejsledovanější. Může za to snad také velmi známá melodie, jako song k seriálu Bella ciao? Tento snímek se stal opravdovým hitem. Pojďme se tedy podívat, o čem je vlastně řeč, co o něm možná nevíte a také si povíme nějaké zajímavosti.

O čem je Papírový dům

Jedná se o španělský akční seriál. Nyní vyšlo již pět úspěšných sérií. Můžeme se těšit také napětí, chvílemi až mysterióznímu žánru, nechybí ani také krimi prvky. Jak již u Španělů můžeme očekávat, sledujeme příběhy party, kterou vede jistý Profesor. 

Tato partička se rozhodla vyloupit jednu střeženou mincovnu. Mohou si tak k důchodu připsat velmi tučnou sumu peněz. Po celou dobu však sledujeme, jak i ten nejlepší plán může někdy selhat. Nic není tak, jak se na první pohled může zdát. Můžeme věřit všem přátelům? Pořadí se všem dokonale „přivydělat“ si hromadu peněz?

Zajímavosti k seriálu

Při natáčení chtěli filmaři využít reálných prostor banky. K jejich smůle bohužel ale nedostali povolení, a tak se museli spokojit pouze s povedenými kulisami.

Kdo by čekal, že se v reálném světě objeví více loupeží? Není ani divu.

Díky popularitě tohoto seriálu se nechali mnozí inspirovat a bylo nahlášeno více loupežných přepadení než před začátkem natáčení.

Postavy seriálu mají velice netradiční jména. Můžeme slyšet jména jako jsou Tokyo, Berlín, Helsinky, Oslo.

Píseň Bella CIAO můžeme v seriálu slyšet hned několikrát. Jedná se o italskou partyzánskou píseň z druhé světové války. Můžeme ji znát jako protifašistickou píseň svobody.

A jak se seriál líbí vám?

 

Zdroje: