Věrná parťačka Xeny, bojovnice Gabriela, brzy oslaví padesáté narozeniny. Podívejte se, jak jí to pořád sluší

Věrná parťačka Xeny, bojovnice Gabriela, brzy oslaví padesáté narozeniny. Podívejte se, jak jí to pořád sluší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Andělská bojovnice Renée O´Connorová si po skončení seriálu ušla dlouhou a dobrodružnou cestu. Na léta ji učarovala mateřská láska, stala se producentkou a usadila se na divadelních prknech.

Renée je vášnivá sportovkyně. Než se dala na herectví, pracovala jako instruktorka aerobiku, lezla po skalách a věnovala se kickboxu. Jako herečka odstartovala kariéru v šestnácti letech v seriálu Teen Angel. Od té doby se nezastavila, jedna role střídala druhou, až byla vybrána do seriálu Xena. Šest let strávila dojížděním na Nový Zéland, kde se seriál natáčel. Tvůrci ocenili její sportovní vlohy, většinu bojových scén, včetně salta vzad s výkopem, zvládla úplně sama. 

Čtěte také: Jak vypadá a žije odvážná a neporazitelná Xena 20 let od natáčení? Byla zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí světa

Na Novém Zélandu si to Renée zamilovala a to doslova. Učaroval ji manažer místní restaurace Steve Muir, požádal ji o ruku a šťastná herečka souhlasila. O rok později se novomanželům narodil syn Miles William. Příběh jako z pohádky po Milesových čtvrtých narozeninách skončil. Manželé se rozvedli a Renée se i s dítětem přestěhovala zpátky do Ameriky. Sama dlouho nezůstala, při natáčení seriálu Enter se seznámila s hercem Jedem Surou a do roka se jim narodila dcera Iris. Na čas se stáhla do ústraní a většinu času trávila s dětmi. 

Čtěte také: Zavzpomínejte na Kevina Sorbo alias legendárního Herkula. Rozjetou hereckou kariéru mu překazily tři mrtvice

Po dokončení populárního seriálu účinkovala v mnoha dalších televizních a filmových projektech, ale na úspěch z devadesátých let dosud nenavázala. Věnuje se filmové a divadelní produkci a v posledních letech je věrná především divadelním prknům. V roce 2018 si zahrála se svým šestnáctiletým synem Milesem v Shakespearově hře Romeo a Julie. Se svou rodinou žije v Kalifornii, kde objevila novou životní vášeň – malování obrazů.