Dnes v Ulici: Zatímco Jirkovi se žádná slova útěchy nedostávají, Monika si na cestu do Afriky přibalí i velkou omluvu od Věrky

Dnes v Ulici: Zatímco Jirkovi se žádná slova útěchy nedostávají, Monika si na cestu do Afriky přibalí i velkou omluvu od Věrky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrka je žena činu – co si navaří, to si také sní. Když se konečně dozvídá, jak to s údajnou Kryštofovou nevěrou je, omdlévá a musí do nemocnice. Ale nesmí v ní být dlouho, ještě před odletem totiž Monice dluží omluvu. To Jirka se žádné omluvy od Martiny nedočká.

Jirka moc dobře ví, proč ho Pavel a Mario tahají na pivo  

Protože je Martina tvrdohlavá, omluvy se od ní Jirka jen tak nedočká. Jirka se před okolím tváří naštvaně. Ale jak chlapi na pivu zjišťují, je spíše zklamaný a zrazený. Vždyť za ní chtěl na toho silvestra přijet. Moc si přál být s ní. A místo toho, aby to měla Martina stejně, klidně si pařila s partou cizích chlapů. Zjevně byla pod obraz. Kde bere tu jistotu, že s žádným z nich nic neměla? Ve vztahu spolu byli ani ne měsíc. Přes to všechno měla Martina potřebu flirtovat a předvádět se před někým dalším. Jako by nemohla držet basu s holkama. Zalyžovat si, dát si svařák a zalézt do postele. Jak by se asi Martině líbilo, kdyby oslavy konce roku pojal Jirka podobně jako ona? Co kdyby se na něj lepily krásné slečny a tyto fotky pak kolovaly na Facebooku? V tomhle by ho Martina pochopit měla.

Na pivu chlapi zjišťují, že vlastně nikdo z nich neví, co se na horách dělo 

Vendula s Ájou sice své muže poslaly na pivo s Jirkou, aby mu tam domluvili. Jenže nepočítaly s tím, že se tento nápad může ještě obrátit proti nim. Chlapi totiž došli k závěru, že nikdo z nich nemůže s jistotou vědět, co se na horách dělo. Kolečko žárlivých scén se tedy může roztočit i tam, kde se rozbouřené moře už uklidnilo.

Věrka omluvu přijímá i dává 

Když se Věrka dozví, jak to s Kryštofovou nevěrou vlastně je, omdlévá. To si z ní mladí dělají srandu? Kryštof se ale brání. Pokud se něco za své rozvodové období naučil, tak je to komunikace s jeho matkou. Mnohem tvrději ji usazuje, vysvětluje a méně se nechává vyvést z míry. Když se na něj Věrka rozzlobí, že jí měli o svém návratu říct, klidně jí odpovídá, že se o tom mohla přesvědčit sama, kdyby nejednala tak afektovaně. Kdyby okamžitě nevybíhala z bytu. Kdyby hned neútočila na Moniku... zkrátka kdyby se nechovala hystericky, v ložnici Kryštofa by našla Karlu. I pak by se sice styděla, ale tento trapas by zůstal v rodině. Takhle se zbytečně přenesl i na Moniku. Ta bude mít alespoň o čem přemýšlet během dlouhého letu.

Karla se připojuje k rozlučce s Monikou 

A zatímco Kryštof Moniku od Karly pořád drží spíše stranou, Karla nechápe, proč by na rozlučku nemohla jít s ním. Vždyť se budou loučit v Coolně společně s Tonym. Nejde tedy do cizího. A Monika? Možná jí vděčí za vztah s Márou, a proto se sluší, aby se s ní aspoň rozloučila. Tato dějová linka má tedy dobrý konec. Lepší, než ve který diváci doufali.

Zdroj článku:
  • Autorský text