Ulice: Budoucnost Kryštofa a Moniky by mohlo zkomplikovat nečekané těhotenství

Ulice: Budoucnost Kryštofa a Moniky by mohlo zkomplikovat nečekané těhotenství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nezávazné přátelství s výhodami Moniky a Kryštofa skončilo a stalo se z něj pouhé přátelství, ale to neznamená, že by nemohlo mít nějaké skandální důsledky, které by Márovi ztížily návrat ke Karle. Zkusme si třeba představit, co by se dělo, kdyby Monika byla těhotná…

Monika už je jenom kámoška, tedy snad

Ještě nedávno byl Kryštof přesvědčený, že slepovat vztah s Karlou nemá smysl, a snil o budoucnosti po boku Moniky Farské. Ta mu však dala jasně najevo, že s ním společný život neplánuje a že by se měl raději urychleně vrátit k manželce a rodině. Následně se Karla a Kryštof sblížili díky porouchané převodovce, která jim uprostřed opuštěných lesů připomněla dávné romantické rande. Zažili krásné Vánoce, během nichž si dopřáli další žhavou scénu, a teď to vypadá, že do nového roku vstupují s předsevzetím dát se zase dohromady. Pod záminkou ztracených klíčů přespává Kryštof u Karly, dokonce přímo v ložnici a v manželské posteli. Raduje se z toho malý Vojta i babička Věrka, která vždycky doufala, že mezi nimi k žádnému rozvodu nedojde.

Mezi Karlou a Kryštofem je to lepší, alespoň zatím.
Mezi Karlou a Kryštofem je to lepší, alespoň zatím. | Zdroj: TV Nova

Když se nyní věci konečně začínají vyvíjet slibně, Monika se náhle vrací do děje jako trochu neodbytná kamarádka, jež Kryštofa využívá k nejrůznějším účelům, např. aby ji vyzvedl na nádraží nebo aby jí pomohl s pracovní prezentací. Koneckonců mu také pomáhala, když potřeboval připravit na pohovor, bylo by tedy jedině spravedlivé, aby se jí odvděčil stejným způsobem. Otázkou však je, zda Monice skutečně stačí jen občasná přátelská setkání. Byl její vztah s Kryštofem opravdu tak nezávazný, jak celou dobu prohlašovala? Nebo si uvědomí, že k němu cítí něco víc? Vrátí se do Afriky, jak měla původně v plánu, anebo u Marečkových ještě pořádně zamíchá kartami?

Návrat do Afriky, další nevěra nebo možná miminko

Fanoušci Ulice o tom všem vášnivě debatují na sociálních sítích a většina se shoduje na tom, že by Monika měla ze seriálu zmizet. „Ona má svoje projekty v Africe a to ji na nějakou dobu zabaví. Mára si mezitím upevní vztah se svou rodinou,“ napsala divačka. Jistě, bylo by to ideální, ale okolnosti v Ulici se málokdy vyvinou podle našich představ.

Scenáristé dovedou věci pořádně zamotat a diváci už spekulují, co by se mohlo přihodit příště. „Ještě by se to mohlo zkomplikovat, kdyby Monika otěhotněla,“ zazněl zajímavý názor a další divačka dodala: „Pro změnu bude on podvádět Karlu s Monikou.“

Doufejme, že na nevěru nedojde, ta už totiž v Ulici rozvrátila vztahů víc než dost. Ovšem další překvapivé těhotenství by naopak mohlo způsobit pořádný poprask a trochu tu linku u Marečkových oživit. Na druhou stranu teď máme téma s nečekaným dítětem na cestě u Klímových, a tak se nezdá pravděpodobné, že by tvůrci zkoušeli něco podobného v další rodině, ačkoli u Vítka a Ivy jde samozřejmě o něco trochu jiného – těhotenství v pozdějším věku a za ne úplně ideálních podmínek. Byla by ale jistě chyba myslet si, že kolem Moniky se už nic zajímavého nesemele. Nechme se překvapit.

Zdroje článku: