LÁSKA, SVATBA, ZAS A ZNOVA: anglický humor v komedii, která navzdory všem, kteří by to natočili lépe, pobaví a potěší

LÁSKA, SVATBA, ZAS A ZNOVA: anglický humor v komedii, která navzdory všem, kteří by to natočili lépe, pobaví a potěší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Komedie z produkce Netflixu je našlapaná humorem a pokud čekáte od romantické komedie právě humor a romantiku, nenechte se odradit nelichotivým hodnocením. Nehledejte chyby a jednoduše si užijte film, který nemůže nikoho urazit.

O filmu

Vše se točí kolem svatby, kdy si Angličanka Hayley v krásném římském domě chce užít svůj velký den s novomanželem Robertem a její bratr Jack ji má být morální oporou. Jack to nemá jednoduché a ze všeho nejvíce by chtěl udělat dobrý dojem na Dinu, sestřinu přítelkyni, kterou před časem potkal a nestihl ji říct, co k ní cítí. Místo toho musí hlídat bývalého přítele nevěsty, který se bez pozvání vetřel na svatbu a může nevěstě pěkně zavařit.

Humor zasazený do překrásného prostředí

Dějem se proplétá mnoho dalších komických postav a film stojí na tom, jak malé náhody mohou ovlivnit chod věcí a jako příklad se děj přelomí ve stylu „co by bylo, kdyby…“

Snímek nepřichází s ničím novým, ale to divák od tohoto žánru ani nečeká. Film nabízí romantiku, humor a příjemné herce, kteří dobře odvedli svou práci. Režisér Dean Craig ještě není matador, tak ho nesuďte moc kriticky. Každý jednou začínal.

Herecké obsazení

Zrak diváka určitě potěší vlídná tvář Olivie Monn v roli Diny, přítelkyně nevěsty. I ona cítí nevysvětlitelné pouto k Jackovi, jen nějak stále nenašla příležitost si své zmatené pocity vyjasnit. Možná to stihne alespoň v jedné alternativní realitě, kterou film nabízí. Eleanor Tomlinson si určitě vybavujete jako Demelzu ze známého seriálu „Poldrak“. Pokud máte rádi usměvavé lidi, tak právě Eleanor vás ve filmu nadchne. I přes mnohdy nelehké situace, nevěsta rozdává úsměvy na všechny strany. Bratra nevěsty si zahrál anglický fešák Sam Claflin, kterého jste určitě viděli v některém z filmů „Hunger Games“. Ten si tedy svatební den své sestry moc neužil a svým zdvořilým přístupem a ostýchavostí, si tak trochu věci zbytečně komplikuje.