Absolvent polytechniky v Torontu, herec, pořadatel Bostonského maratonu – to je David James Elliott, fešák ze seriálu JAG

Absolvent polytechniky v Torontu, herec, pořadatel Bostonského maratonu – to je David James Elliott, fešák ze seriálu JAG
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představitel armádního právníka Harmona Raba se svou výškou 192 cm rozhodně vynikne v davu. Nemusí mít ani bílou vojenskou uniformu, která mu tak slušela, a i když před pár týdny oslavil šedesátiny, je to pořád fešák.

Zmíněnému seriálu se věnoval 10 let a realizoval si tak sny z vysoké školy, kde se náhodou dostal do hereckého kroužku a zjistil, že právě hraní je to, co by chtěl v životě dělat.

Z Davida se stal díky seriálu JAG sexuální idol žen všech věkových kategorii a v roce 1996 se dostal na seznam 50 nejkrásnějších lidí světa. Herec se vybouřil v mládí, kdy utekl z domova s tlupou výrostků, kteří chtěli dobít svět s hudební kapelou.

Moc to ale nešlo, v kapele byly často spory a sehnat peníze na živobytí nebyla žádná legrace. David si vydělával různé. Pracoval jako vrátný a také si zkusil tovární výrobu opasků.

Nakonec se v devatenácti letech vrátil domů, poslušně si dodělal maturitu a šel studovat na univerzitu v Torontu.

Po škole se rozhodl pro herectví. Získával malé role, a ještě menší honoráře. Když se v roce 1992 rozhodl oženit s herečkou Nancy Chambers, obraceli každý dolar, a to se jim ještě krátce po svatbě narodila dcera.

Sláva a peníze

Teprve díky seriálu JAG si začal herec vydělávat slušné peníze a manželce prostou svatbu vynahradil pořádným obřadem, kde jim šla šestiletá dcera za družičku. K té si později pořídili ještě syna Waytta.

Rodina nestojí o neustálý zájem médií, a tak i když mají byt v Los Angeles, většinu společného času tráví na ranči postaveném v africkém stylu nedaleko Palm Springs. Léto tráví „na chalupě“ na Bahamách.

Úspěšný herec, dobrý manžel a nadšený sportovec

David je velký nadšenec zdravého životního stylu, běhá maratony a věnuje se triatlonu. Aktivně se pravidelně zapojuje do organizace Bostonského maratonu.

Od úspěšného seriálu JAG je jedním z nejobsazovanějších herců v televizních projektech a každý rok pracuje na několika filmech a seriálech. Na stříbrném plátně se objevil ve snímku „Trumbo“ z roku 2015 (hollywoodský scénárista v poválečně době se spolu s dalšími osobnostmi ocitá na černé listině kvůli politickému přesvědčení). Film se u nás bohužel do distribuce nedostal, ale určitě stojí za zhlédnutí.