Aneta Krejčíková z Ulice pěstuje u dětí přirozenou imunitu. Léky jim dává zcela výjimečně

Aneta Krejčíková z Ulice pěstuje u dětí přirozenou imunitu. Léky jim dává zcela výjimečně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Asi každý herec musel někdy zatnout zuby a odehrát představení navzdory zdravotním problémům. Aneta Krejčíková není výjimkou, ale od doby, co se stala maminkou, se o sebe stará důsledněji. U svých potomků podporuje přirozené posilování imunity. Paralen by jim podala jedině, kdyby nebylo zbytí.

Herečka se už tolik nevrhá do riskantních aktivit

Rakovina děložního čípku je velkým tématem, o kterém se poslední dobou hojně mluví také v Ulici, konkrétně prostřednictvím dějové linky Gábiny Pumrové. Seriál se, jak známo, už dlouho snaží divákům přinášet závažná, tabuizovaná, mnohdy negativní a nepříjemná témata, o nichž je ale zapotřebí poučit společnost. Nedávno tak nabídl mj. šikanu ve škole, psychické problémy mládeže (panické ataky, sebepoškozování) a s tím související rozmach tzv. ezošmejdů.

Další závažnou a často probíranou nemocí je rakovina prsu. Samotná Aneta Krejčíková, představitelka Gábiny, pochopitelně dodržuje prevenci. „Snažím se poměrně často samovyšetřovat a chystám se na mamograf,“ prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz. S nástupem mateřství se její přístup ke zdraví jistě trochu změnil, má teď tendenci o sebe více pečovat.

Je to přirozený pud, který s mateřstvím přijde, že už se asi bezhlavě nevrhnu do určitých věcí a aktivit, které by byly riskantní. Samozřejmě o tom mnohem více přemýšlím.

Chemii do dětí necpe a kašlíček ji nerozhodí

Než se stala maminkou, patřila Aneta Krejčíková k herečkám, které dřou, až dokud není zbytí, třeba i navzdory vysokým horečkám nebo jiným zdravotním omezením? „K tomu asi patří všichni herci. Ono to jinak nejde, když máte vyprodané představení, kde hrajete hlavní roli a třeba nemáte alternaci. Myslím, že to znají všichni moc dobře a že to trošičku ovlivnil covid nebo covidová doba, protože jsme zjistili, že se to může vyřešit vždycky a že zdraví je opravdu důležitější. Ale zase se začínáme vracet k tomu, kde jsme byli předtím, tak uvidíme, kam to necháme jít.“

Pokud onemocní děti, není to tak, že by jim Aneta Krejčíková dala paralen a poslala je do školky nebo že by je naopak nechávala doma už po prvním zakašlání. „Aby dostaly paralen, musejí na tom být už hodně špatně. Já do dětí moc necpu léky a kašlíček mi nevadí. Jsem s tímhle v pohodě, myslím, že si imunitu musejí nějak přirozeně vytvořit, nicméně učitelkám ve školce se to moc nelíbí.“

Na nedostatek práce si nemůže stěžovat

V Ulici se teď Aneta Krejčíková jako Gábina obává dalšího blížícího se vyšetření, které buď potvrdí, že je stále zdravá, nebo odhalí, že se jí vrátila nemoc. Tohle období nervózního čekání v nejistotě už oblíbená seriálová postava několikrát zažila a pokaždé bylo zdrojem hádek nebo nepříjemných, napjatých situací. I tentokrát bude Gábinin stres zdrojem zbytečného konfliktu, k němuž dojde mezi ní a Šimonem, který bude také zrovna rozhozený kvůli Valerii.

Gábina s přítelem Jirkou
Gábina s přítelem Jirkou | Zdroj: TV Nova

Kromě toho, že hraje v nekonečném seriálu, se Aneta Krejčíková může těšit na další práci, jež ji čeká od ledna. Pak se až do konce sezóny téměř nezastaví, a tak se aktuálně snaží načerpat síly a trávit čas s rodinou.

Zdroje článku: