Na středeční večer Karla nezapomene. Opilý Jakub jí vtrhne do bytu a začne žvanit – před Kryštofem!

Na středeční večer Karla nezapomene. Opilý Jakub jí vtrhne do bytu a začne žvanit – před Kryštofem!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zprávu o tom, že Irena může mít děti, přijme Radovan s nadšením a hned pro ni sežene letenku. Ředitelské křeslo Irena prozatím předá Prokopovi a rozčílí tím Kalinu. Krušné chvíle dnes prožije Karla. Opilý Jakub se totiž nacpe k ní domů a začne před Kryštofem hulákat, že ji potřebuje.

Kdo povede školu místo Landové?

Irena je štěstím bez sebe, když se dozví, že Radovan děti chce – možná dokonce víc než ona! Už má naplánovanou celou rodinnou budoucnost a okamžitě také koupí Ireně letenku do Peru. Teď už záleží jenom na ní, jestli zvládne ve škole všechno připravit k brzkému odletu.

Na ředitelské křeslo chce dosadit Prokopa, proti čemuž se zásadně ohradí Kalina. Mladý kolega Junek podle něj nemá dostatek zkušeností na to, aby mohl vést školu, a doporučuje, aby si alespoň vzal jako zástupkyni Boženku, která by mu mohla v případě potřeby pomoci. Jenže s tím zase nesouhlasí Ota, jelikož si dobře pamatuje, jak jeho mámu papírování stresovalo.

Prokop si zvolí překvapivého zástupce

Magda později zajde za Irenou do kanceláře a najde ji v slzách. Paní ředitelka však pláče štěstím. Všechno se jí daří až příliš snadno a najednou vůbec nic nebrání tomu, aby do Peru odletěla. Až z toho začíná mít strach. Aby ji Magda rozptýlila, pozve ji k Prokopovi na menší oslavu. Právě tam Prokop nabídne Otíkovi, aby mu dělal zástupce a pomáhal s vedením školy. Otík překvapivě souhlasí a Irena jen udiveně zírá, protože sama by si takového zástupce rozhodně nevybrala. Magda ovšem nepochybuje o tom, že je na Otu spoleh. A nová práce ho zabaví.

Irena odjede za Radovanem, Zdroj: TV Nova

Kateřina si v Lumírově kanceláři zapomene kalhotky

Po jedné vášnivé schůzce s Lumírem je Kateřina nucena odejít z jeho kanceláře poněkud ve spěchu a zapomene si tam kalhotky. Doufá, že je Lumír včas najde a přinese jí je zpátky, ale bohužel je objeví Mário. V domnění, že se jedná o spodní prádlo některé z kolegyň, odnese rajcovní černé gaťky do výrobny.

Lumír ani nemá čas se kalhotkami příliš zabývat, jelikož jeho synka Lexíka čeká zítra velký den – vůbec poprvé vyrazí do školy! Chlapec je tak natěšený, že ani nemůže usnout. Hrozně se bojí, že by mohl zaspat a že pak na něj ve třídě nezbude žádné dobré místo. Ingrid mu slíbí, že pro jistotu nastaví hned tři budíky.

Opilý Jakub udělá Karle scénu

Kryštof se pokusí Karlu přemluvit, aby se vrátila ke spolupráci na scénářích, ale ona o tom nechce ani slyšet. Jakub se přesto nevzdá a zkusí na to jít odjinud – konkrétně přes Gábinu. Donese do salonu zelené šaty, které pro Karlu kdysi koupil, a začne hrát divadlo na zoufalého, opuštěného chudáčka. Znechucená Gábina čeká už jenom na to, až se před ní tragicky rozbrečí. Když ji Jakub začne přemlouvat, aby mu s Karlou domluvila schůzku, rázně ho odmítne.

Neúspěšný scenárista zamíří do krámku, kde se opije tak moc, že odhodí veškeré zábrany a vtrhne Karle do bytu. Přímo před Kryštofem začne prohlašovat, že ji potřebuje, že to bez ní nezvládne. Kryštof se naštěstí domnívá, že je řeč o scénářích. Poté, co se u nich v koupelně Jakub vyzvrací, ho dobrák Kryštof odveze do ateliéru. Karla ani nenachází slov…

Zdroj článku:
  • autorský text