Nový seriál na Netflixu jako One-Woman Show: Tato herečka zde hraje 6 různých postav současně

Nový seriál na Netflixu jako One-Woman Show: Tato herečka zde hraje 6 různých postav současně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od 12. dubna nás na Netflixu čeká nový komediální seriál s hvězdou amerického „Kanclu“ v šesti různých rolích! Místo kanceláře se však „Holky v chládku“ od a s Catherine Tateovou odehrává v ženské věznici.

Netflix se vrací do vězení

V počátcích Netflixu byl seriál o ženské věznici jedním z nejoblíbenějších obsahů na streamovací službě. Ale Orange Is The New Black je dávno dotočený, a tak si Netflix řekl o něco nového. Holky v chládku se také odehrává v ženské věznici, ale sitcom je realizován v mockumentárním stylu – tedy podobně jako „Kancl“ anebo „Taková moderní rodinka". Podobně jako v dokumentu jsou postavy umístěny před kameru a komentují, co se děje. Na trailer se můžete podívat níže.

Laura Willisová (Catherine Tateová), vedoucí ženské věznice, věří v dobro svých vězeňkyň a používá nekonvenční metody, aby pachatelům usnadnila rehabilitaci – například nastudování muzikálu. Chaosu se samozřejmě nevyhneme a ne všichni zúčastnění jsou nadšení. Laura se ale do projektu nadšeně vrhá.

Catherine na šestou

„Holky v chládku“ je skoro One-Woman-Show od a s Catherine Tateovou. Oceněná britská komička, nejlépe známá pro své role ve „Doctor Who“ a v „Kanclu“, není pouze tvůrcem, spoluautorkou scénáře a spolurežisérkou nového Netflixového seriálu, ale také v něm hraje šest různých rolí.

Tateová se díky různým kostýmům a make-upu proměňuje v různé osobnosti – včetně jednoho muže, což na první pohled není poznat. Kdo ale její kariéru zná, ten ví, že to není nic zvláštního. Již v „Kanclu“ dokázala, že je něco jako ženský Eddie Murphy.

Zdroje článku: