Bláznivé cestování časem a odpověď Netflixu na Marvely: 3. řada šíleného seriálu dostala nový trailer

Bláznivé cestování časem a odpověď Netflixu na Marvely: 3. řada šíleného seriálu dostala nový trailer
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Díky seriálu „The Umbrella Academy“ mohl Netflix těžit z humbuku kolem superhrdinů a spustila samotnou adaptaci populárních komiksů. Teď se blíží již třetí řada a první upoutávka obsahuje chaos, cestování časem a nové nepřátele.

Nový domov na Disney+ 

Fanoušci superhrdinů se museli před pár týdny rozloučit s některými z nejlepších filmů a seriálů tohoto žánru na Netflixu. Daredevil, The Punisher a všechny ostatní seriály Marvelu, které byly kdysi uváděny na trh jako originály Netflixu, zmizely, protože brzy najdou nový domov exkluzivně na Disney+.

Ale i tak bude mít Netflix brzy opět špičkové zásoby pro fanoušky komiksových adaptací: S 3. sezónou The Umbrella Academy vstoupí 22. června 2022 do dalšího kola pravděpodobně nejoblíbenější zbývající superhrdinská série na streamovací službě.

Poté, co Netflix před dvěma měsíci zveřejnil mini teaser, je tu konečně plnohodnotný trailer. Na trailer v originálním jazyce se můžete podívat níže.

Bizár, ale zábavný

To, co čeká naše hrdiny ze stejnojmenné superhrdinské akademie, je z hlediska šílenství téměř nedosažitelné. Dalo by se říct, že tvůrci chtěli udržet krok s aktuálním marvelovským trhákem Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Přestože zde nenavštívíme různé paralelní vesmíry, objeví se skupinka hrdinů v alternativní realitě, kterou vytvořil Fives (Aidan Gallagher) se svou schopností cestovat časem.

Kvůli malým změnám v minulosti byla změněna celá časová osa a místo Deštníkové akademie se známými hrdiny vznikla Vrabčí akademie složená ze zcela jiných členů. Mezi Deštníky a Vrabci vypukne konflikt. Nový trailer nám ukáže první obrázky – a na konci se dokonce objeví oblíbený opičí komorník Pogo, který má v alternativní realitě úplně jinou práci.

Všech deset epizod „The Umbrella Academy“ vyjde na Netflixu 22. června 2022.

Zdroje článku: