Jak Kateřinu do rodiny přijme Vendula?

Jak Kateřinu do rodiny přijme Vendula?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už díky tomu, že je Vendula nekonfliktní, to s ní bude mít Kateřina Dubovská velmi jednoduché. Diváci dokonce nebudou daleko od pravdy, když budou hádat, že si ty dvě velice sednou. Už teď spolu spolupracují na letní zahrádce a jejich zatím čistě profesní komunikace nemá sebemenší zádrhely. Až si ty dvě potykají, rozhodně si budou mít co říct. 

Vendulu a Kateřinu spojuje podnikání 

Až Kateřinu Lumír konečně představí své rodině jako svou oficiální partnerku, nejspíš nejlépe se k tomu postaví Vendula, která je už teď s Kateřinou Dubovskou v denním kontaktu. Spolupracují spolu na letní zahrádce a už teď mají hodně společného. Kromě letní zahrádky je spojuje celá řada dalších věcí, a to hlavně podnikání a Lumír. Jak Vendula, tak i Kateřina jsou velmi optimistické, a tak si zkrátka budou mít co říct, a to nejen v pracovní rovině. Velkou radost z jejich přátelství ale nebude mít Vilma Nyklová, která může mít pocit, že se k ní rodina obrací zády. 

Lumír a Kateřina tvoří oficiální pár Ulice, Zdroj: TV Nova

Vendula Nyklová může být skvělým nárazníkem mezi Kateřinou a Vilmou, protože jak je vidět, ta postoj ke Kateřině dosud nepřehodnotila. Lumír to se svou matkou bude mít ještě hodně těžké a právě Vendula by mohla mírnit napětí, které bude vznikat.

 Z Venduly a Kateřiny se klidně mohou stát nejlepší kamarádky

Každodenní pracovní kontakt a časté rodinné schůzky dokonce mohou způsobit, že se Vendula s Kateřinou začnou kamarádit. Ostatně jednu kamarádku v rodině Nyklových už Kateřina má. V průběhu seznamování se s Lumírem se sblížila také s Ingrid, se kterou vždy ráda posedí u vína.

Ingrid jednu dobu byla dokonce pojítkem mezi ní a Lumírem. Díky přátelství s Kateřinou mohla Ingrid Lumíra popostrčit tím správným směrem. Sbližování se s Kateřinou bral Lumír až moc dramaticky. Pořád se nemohl rozhoupat, což už bylo divné i Kateřině. Ta se naštěstí Ingrid svěřila, že by měla raději chlapa, který by na ni všechno hezky z fleku vybalil, než někoho, kdo dlouze chodí kolem horké kaše. A tak to Ingrid zařídila. 

Zdroj článku:
  • Autorský text