Roman Vojtek z Ulice slaví dnes kulatiny

Roman Vojtek z Ulice slaví dnes kulatiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krásné kulatiny – padesátku oslaví herec Roman Vojtek už 14. dubna. Jako tělocvikář Hynek Urban už se v Ulici dávno neobjevuje, ačkoliv zmínky o něm padají pořád. Hlavně teď v souvislosti s návratem Gábiny a Šímy do Ulice.

Roman Vojtek jako Hynek Urban

Dějovou linku Hynka Urbana předurčily jeho zálety ve škole. Jakožto vrcholový sportovec, který se sportu dále nemůže věnovat na vrcholové úrovni, a to kvůli zranění, přišel Hynek Urban do Ulice. V seriálu okouzlil nejen diváky, nýbrž i seriálové postavy – především pak Gábinu Pumrovou a Lenku Drápalovou. Jednu dobu měl Hynek Urban pletky také s krásnou Tamarou Elliot (v podání herečky Markéty Hrubešové). Ta však měla oči pro Oldu Farského, s nímž měla nemanželského syna Jakuba.

Přitom Hynek Urban v Ulici začínal docela nevinně. Až později, když Tamara Elliot odjela do zahraničí, se jeho chování zvrtlo a stal se z něho „Kasanova“. V Ulici svedl zadanou Lenku Drápalovou, čímž si od Hejla vysloužil pěstí do nosu.

Vztah Lenky a Jardy potom byl malinko nalomený, ale slepili ho. Z kopce to s Hynkem začalo jít až v době, když ho svedla studentka Gábina Pumrová. Ta se mimo jiné s Terezou Jordánovou vsadila, že to dokáže. A dokázala to. Její bujný dekolt jí v tom byl nápomocen. Co měl chudák Hynek dělat, když se na něj ve škole stály fronty? Jenže Hynek Urban tak trochu zapomněl, že je učitel. Když pak poměr s Gábinou praskl a vyšlo najevo, že je těhotná, musel ze školy odejít.

Aneta Krejčíková alias Gábina, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Prvně navrhoval potrat, později se k situaci postavil čelem

Těhotenstvím Gábiny byl Hynek zaskočený. Dokonce jí na začátku navrhoval, že jí zaplatí potrat. Jenže to Gábina nechtěla. Zaprvé Hynka milovala a zadruhé už si k nenarozenému dítěti vybudovala vztah. Doma také neměla na růžích ustláno, a tak možná chtěla jen žít jiný život s mužem svých snů.

Celé se to ale zvrtlo. Zatímco Hynek Urban se k situaci postavil čelem, zajistil pro ně bydlení a o Gábinu a syna se staral, Gábina časem začala mít roupy. Hynek jí najednou přišel až moc dospělý. Čas nechtěla trávit ani s jeho staršími známými (s Jitkou a Oldou Farskými). A tak se Hynek ani nenadál a Gábinu mu přebral student Vašek, se kterým ho Gábina neváhala podvést.

Celé to vyústilo rozchodem Gábiny a Hynka. Ačkoliv Gábině vztah s mladým studentem nevydržel, postavila se na vlastní nohy. Právě v souvislosti s ní a jejím synem Šímou je Hynek v Ulici zmiňován i teď, ačkoliv už v ní neúčinkuje. Jako táta Šímy pořád funguje a s Gábinou si ho střídá. Přitom má svou vlastní rodinu, kterou založil s Dášou. Tedy se ženou, kterou potkal, když šli s Gábinou od sebe.

Zdroje článku: