Jak vypadají skuteční partneři herců a hereček z Teorie velkého třesku?

Jak vypadají skuteční partneři herců a hereček z Teorie velkého třesku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Teorie velkého třesku je seriál, který si našel své fanoušky napříč všemi věkovými kategoriemi, převážně se však těší oblibě mezí teenagery.

Extrémně inteligentní Sheldon, který si vždy stojí za svým a je velmi zásadový, žije se svými přáteli Howardem, který je úspěšný vědec (samozřejmě ne tak úspěšný jako Sheldon), Indem Rajesh Koothrappali a v poslední řadě Leonardem, který se zamiloval hned při nastěhování do nového bytu do sousedky Penny.

Pojďme se společně podívat na opravdové partnery seriálových hvězd. 

Sheldon Cooper

Sheldon Cooper alias Jim Persons je ve šťastném vztahu se svým přítelem Todem Spiewakem (ano dámy, máte smůlu). Dlouhých 20 let jsou si vzájemně po boku, a to se seznámili původně na slepém rande. 

Leonard

Leonarda ztvárňuje Johhny Galecki a jeho osudová láska je Sara Gilbert, která rovněž v seriálu účinkovala. Shodou okolností ve skutečném světě spolu Johhny a Sara chodili na začátku 90. let., jejich vztah však nakonec skončil, ale jejich kariéra je opět svedla dohromady, a to díky tomu, že oba dostali roli v Teorii velkého třesku. Jejich vztah skončil díky tomu, že Sara přiznala svou sexuální orientaci a začala se scházet se ženami.

Penny

Atraktivní mladá sousedka, kterou hraje Kaley Cuoco. Tato krásná mladá žena je určitě snem mnoha mužů po celém světě a těší se velké oblibě na sociálních sítích. Kaley chodila dva roky s představitelem Leonarda Johhnym a jejích sblížení na place se odrazilo i v reálném životě. Jejich vztah však nevydržel a Kaley začala randit s Ryanem Sweetingem a v září 2013 se zasnoubili. Tento vztah vydržel však pouhé dva roky.

Howard

Simon Helberg je znám především jako Howard Wolowitz, ten se seznámil s Jocelyn Towne, americkou herečkou, producentkou a režisérkou. Spolu mají dvě děti, syna a dceru. 

Rajesh

Kunal Nayyar neboli také Rajesh Koothrappali je syn bohatých Indů, kteří ho vyslali do spojených států. Kunal, i přes svůj indický původ, se narodil v Anglii. Jeho žena je Neha Kapur, tato žena vyhrála miss Indie za rok 2006 a nyní tato bývalá královna krásy působí jako herečka a modelka. V roce 2011 tito dva svůj vztah stvrdili svatbou a vzájemným ano!

Bernadetta

Mellissa Rauch, tato krásná žena známá pro svou roli Bernadette, byla seriálovou ženou Howerda. I přesto, že Howard byl v seriálu takový mamánek, Bernadetta se ho ujala a měli spolu velmi pěkný vztah. Avšak v jejím reálném životě byl jejím vyvoleným Winston Beigel, americký scenarista a režisér. Tito dva měli sňatek již v roce 2007.

 

Jak vypadají všechny tyto páry se můžete podívat na následujícím videu: 

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.goodhousekeeping.com