Které představitelky ze seriálu Ulice jsou dnes maminkami? – 3. část

Které představitelky ze seriálu Ulice jsou dnes maminkami? – 3. část
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Být těhotnou herečkou může být vcelku problém. Zejména pokud vaše postava v seriálu není těhotná ani náhodou. Pokud si myslíte, že je těhotenství soukromou věcí, u hereček je to jiné. Vzhledem k rostoucímu bříšku musí s pravdou ven co nejrychleji!

Berenika Kohoutová scénáristům vrásky nedělala

Pozorní diváci Ulice si mohou Bereniku Kohoutovou pamatovat jako Markétu Havránkovou, která měla milostný poměr s Jardou Hejlem v podání Martina Hofmanna. Na tom by nebylo nic tak zarážejícího, kdyby Jarda Hejl nebyl v té době ve vztahu s Lenkou Drápalovou, kterou hrála Michaela Badinková a neměl s ní dítě.

Markéta Havránková byla nespoutaná dívka, která v Ulici pohnula pár dějovými linkami a do paměti diváků se určitě vryla. Nikdo z nich si však nejspíš nepamatuje na to, že by byla v Ulici těhotná. A nepamatuje si to dobře, protože nebyla.

Své těhotenství Berenika Kohoutová řešila až mnohem později, tedy v době, kdy už se v Ulici psaly jiné příběhy. Berenika Kohoutová má rok a půl starou dceru Lolu. Vzhledem k jejímu napráskanému diáři v poslední době jen málokterý divák očekává, že to Kohoutovou zavane opět do Ulice.

Jana Bernášková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jana Bernášková maminkou v seriálu i v realitě

Co se těhotenství a mateřství týče, nezahálela Jana Bernášková v seriálovém ani v reálném světě. V Ulici si na ni můžete vzpomenout jako na Bety Stárkovou coby nejlepší kamarádku kadeřnice Digi. V Ulici se naivně zamilovala do muže, který ji však opustil, a tak zůstala v požehnaném stavu sama.

Ve skutečnosti je Jana Bernášková maminkou dnes patnáctileté dcerky Justýny (tu porodila ještě v době účinkování v Ulici) a pětiletého syna Theodora (toho má s druhým manželem).

Janu Bernáškovou s postavou Betky spojuje možná krutý osud ženy, která v tom nejkrásnějším období neměla úplně na růžích ustláno. Zatímco seriálová Betka se v Ulici vyrovnávala s opuštěním a nakonec se vrátila do svého rodného města, ve skutečnosti se musela Jana Bernášková s prvním manželem po rozvodu o dceru Justýnu soudit.

Kdo jiný než scénáristé Ulice dobře vědí, že takové těhotenské bříško umí do dějové linky v seriálu takzvaně hodit vidle. Ale v případě, že je těhotenství oznámeno včas, lze leccos zachránit. Například krásně vybruslit s těhotnou herečkou úplně jiným směrem, než se původně předpokládalo.

Někdy je naopak zapotřebí některým herečkám těhotenské bříško naaranžovat. Mezi ně patří například postava Áji v podání herečky Barbory Mudrové, která čekala dcerku se seriálovým Máriem, nebo Vendula (Anežka Rusevová), která nedávno v Ulici jakože porodila dcerku Elišku. V reálu přitom tyto herečky plínky a kojení rozhodně neřeší.

 

Zdroje: