Marie Málková z Ulice slaví dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?

Marie Málková z Ulice slaví dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na doby, když v seriálové Ulici stálo ještě kadeřnictví? Bylo centrem všeho dění a na podzim v roce 2010 v něm začala pracovat také kamarádka Simony, Romana Havlíčková (v podání okouzlující herečky Marie Málkové).

Marie Málková jako kadeřnice Romana Havlíčková 

Marie Málková přichází do Ulice v roce 2010, aby se stala posilou kadeřnictví, ve kterém se dveře netrhnou. Romanu Havlíčkovou do kadeřnictví přivádí kadeřnice Simona, která je štěstím bez sebe z toho, že bude pracovat se svou velmi dobrou kamarádkou. Není se čemu divit, je vždycky lepší si na prázdné pracovní místo přivést někoho, s kým si rozumíte.

A Simona si s pohlednou Romanou rozuměla opravdu dobře. Romana totiž byla rozumná žena a chlapy měla docela prokouknuté. Simoně se snažila otevřít oči ohledně Pepana, který jí v té době přidělával vrásky. Romana Simoně výrazně doporučovala, aby se ho zbavila jednou provždy.

Postava Romany nepatřila k nejvýraznějším. Spíše jen doplňovala jiné dějové linky. Spolu s ostatními děvčaty v kadeřnictví si hned sedla, protože byla upřímná a měla životní nadhled. Herečka v Ulici už neúčinkuje, ale znát ji můžete ze snímků Fotograf, Donšajni nebo Miluji tě modře. 

Pamatujete si na kadeřnický svět v Ulici? 

A když už jsme svět kadeřnictví v Ulici nakousli, pojďme v něm pokračovat. Bývaly doby, kdy kadeřnictví v Ulici hrálo stejně zásadní roli, jako v ní teď hraje Coolna nebo třeba Vendulin bufet. Bylo to zkrátka místo, kde se mohly postavy Ulice setkávat, aby tam řešily nejrůznější věci.

podnikatel Lumír Nykl, Zdroj: TV Nova

Úplně na začátku kadeřnictví patřilo podnikateli Lumírovi Nyklovi. To pak pro Ingrid koupil kadeřník David (Martin Dejdar), který Ingrid miloval, ale protože se nerad vázal, nemohl s ní být. Ingrid pak kadeřnictví dlouho vedla a vystřídala se v něm celá řada žen i mužů.

Z úplných začátků si můžete pamatovat například na kadeřnici Digi, která se do Ulice po pauze později vrátila ze zahraničí, a to jako čerstvá vdova s dvojčátky. Dále v kadeřnictví pracovala Bety, která se zamilovala do muže, s nímž otěhotněla, ale ten jí dal kopačky.

Simoně pořádně pila krev kadeřnice Renata Novotná (herečka Lucie Štěpánková), která na hlavě svých zákaznic uměla vytvořit hotový zázrak, čímž pro Simonu byla velkou konkurencí. A dobře Simona nevycházela ani s ambiciózní kadeřnicí Sandrou Kardovou (herečka Mariana Prachařová), která chtěla hodně věcí v kadeřnictví změnit k obrazu svému. 

„Jednu dobu se o vedení kadeřnictví pokusila i Simona, která nechtěla přijít o své jistoty, a tak ho od Ingrid koupila. Později se však ukázalo, že nejde zároveň česat své zákaznice, vést podnik a věnovat se administrativě.“

Právě v době, když se Simona pokoušela vést svůj vlastní kadeřnický salón, gradoval její konflikt s Květou Vavruškovou, která jí nemohla přijít na jméno.

Herečka, která už v Ulici dávno neúčinkuje, oslaví 24. 8. své 39. narozeniny. Gratulujeme!

Zdroj článku:
  • autorský text