Další rána po smrti milovaného syna. John Travolta oznámil smrt jeho manželky Kelly Preston

Další rána po smrti milovaného syna. John Travolta oznámil smrt jeho manželky Kelly Preston
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
John Travolta a Kelly Preston spolu tvořili jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu. Bohužel se známý herec pomocí sociálních sítí ozval a sdělil světu, že jeho manželka v 57 letech prohrála boj s rakovinou prsu. Před pár lety se musel vyrovnat také se ztrátou syna.

Narodila se na Havaji

Rodačka z Honolulu žila po rozvodu rodičů s otcem. Velmi často se stěhovali, a proto jednu dobu žila v Iráku, později v Austrálii. Během pobytu v zde Kelly oslovil modelingový fotograf a pomáhal jí nastartovat kariéru modelky. Právě modelingem si přivydělávala i během studia dramatického umění v Americe. Jako herečka se poprvé objevila v nekonečném seriálu Capitol, kde hrála problematickou teenagerku. Od této role už byl jen krůček k dalším hereckým příležitostem.

Spousta hereckých rolí

Její filmový debut byl snímek 10 to Midnight, kde si zahrála se slavným hercem Charlesem Bronsonem. Mezi nejznámější filmy, ve kterých se objevila, patří například komedie Dvojčata – tam hrála po boku Danyho De Vita a Arnolda Schwarzeneggera. Zaznamenat jste ji mohli i ve snímku Jerry Maguire, kde hrála spolu s Tomem Cruisem, ve filmu Hra snů nebo v projektu Od soumraku do úsvitu. Se svým manželem, slavným hercem Johnem Travoltou, se stali manželi v roce 1991.

Těžká nemoc

Spolu s Johnem Travoltou tvořili jeden z nejstabilnějších párů showbusinessu. Po uzavření manželství a narození dětí se herečka věnovala spíše rodině a stáhla se do ústraní. Starala se především o jejich tři děti. Syn Jett trpěl autismem a bohužel při jednom ze silných záchvatů zemřel, a to ve věku 16 let. Bohužel, jeho manželku čekal stejný osud. John Travolta světu pomocí Instagramu oznámil, že „S velmi těžkým srdcem vám musím říci, že má krásná žena Kelly prohrála svou dva roky trvající bitvu s rakovinou prsu. Bojovala odvážně, s láskou a podporou tolika lidí.“

Herec požádal o respektování soukromí rodiny, a také uvedl, že se nyní bude věnovat rodině, proto o něm nějakou dobu neuslyšíme. Jejich dceři je 20 a synovi teprve 9 let.