Captain America: Občanská válka: Proč museli herci nejdříve tančit na song z Pomády a kdo získal největší honorář?

Captain America: Občanská válka: Proč museli herci nejdříve tančit na song z Pomády a kdo získal největší honorář?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Další snímek ze studia Marvel, ve kterém se objevují oblíbení Avengers pojednává o další snaze zachránit lidstvo. Nešťastnou náhodou dojde k jistému incidentu, kde hrdinové způsobí smrt několika humanitních pracovníků.

Rada OSN zasedá a dohodne se, že právě oni budou řídit záchranné akce Avangers. Ti jsou ale rozděleni na dva tábory – ti, co souhlasí a ti, co chtějí zachránit původní Avangers. Podaří se jim to nebo padnou do rukou vlády a nechají se ovládat?

Žertovný kousek Chrise Evanse mezi herci prolomil ledy

Chris Evans, představitel hlavního hrdiny Captain America se poprvé setkal se všemi herci a překvapil je žádostí, aby zatancovali na kousek písničky z Pomády. Všichni byli zpočátku udiveni, ale nakonec se skvěle bavili, dodnes má Evans video uložené ve svém mobilním telefonu.

Byl rozpočet filmu skutečně tak velký?

Rozpočet filmu byl ohromující, herec Daniel Brühl ztvárňující postavu Zema se vyjádřil, že za ty peníze by se dalo natočit dvacet jiných filmů. Jen samotný Chris Evans získal za svou roli honorář neuvěřitelných 15 milionů dolarů. Přitom zpočátku váhal, zda roli vůbec přijme – později přiznal, že to bylo jeho nejlepší rozhodnutí v životě.

Ve filmu nechybí ani postava Tonyho Starka

Už po sedmé si herec Robert Downey Jr. zahrál roli Tonyho Starka, předchozí filmy byly Neuvěřitelný Hulk, Iron Man, Iron Man 2, Avengers, Iron Man 3 a Avengers: Age of Ultron. Paradoxem však je, že Robert Downey Jr. si měl původně zahrát zápornou roli. Nakonec si z role vedlejší vybojoval roli, kde měl mnohem větší prostor.

Nenechte si ujít tento sci-fi marvelovský snímek, vysílá ho televize Nova 15.8. ve 20.20 hodin.