Drbárna ze ZOO: Kolman toká s Machyánovou, Hubáčková jde s pravdou ven a Márty šokoval Alici

Drbárna ze ZOO: Kolman toká s Machyánovou, Hubáčková jde s pravdou ven a Márty šokoval Alici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Noční můru zažívá Anežka, která si stěžuje Elišce, že se u ní nemocný Krásný zabydlel a musí ho obskakovat. Podezírá ho, že simuluje, aby si u ní pobyt prodloužil. A to ještě netuší, že se znovu zraní a léčba začne od začátku. Zbaví se někdy vůbec svého bývalého manžela?

Kdo by to byl řekl, že dojde k situaci, kdy bude Sid s Mártym řešit novou přítelkyni mladého Eda. Ten je z dlouhovlásky naprosto nadšený a řítí se do pořádného maléru. Nová přítelkyně si vybrala ZOO k prodávání drog. S novinkou o problému s drogami přišel Břéťa a rafinovaný způsob, kterým se drogy prodávají, neumožňuje policii pachatele chytit při činu. Nemá totiž většinou zboží k prodeji u sebe, ale kupující dostane po zaplacení souřadnice, kde si drogy vyzvedne.

Zdroj: FTV Prima

O problému se dozvídá Márty a když chvíli sleduje Edovu novou přítelkyni, která předstírá, že chodí do ZOO kreslit pro školní projekt, začne mu být podezřelá. Dokonce vidí, jak využívá Eda k tomu, aby odnesl „pouzdro s pastelkami“ někomu, kdo jí volal, a obratem jí za to posílá po Edovi peníze. Navíc u Elišky v přípravně, kde dotyčnou slečnu našla samotnou Sid, Břéťa náhodně najde v dóze ukryté pilulky.

Márty naznačil Alici, že by její syn mohl být možná nevědomky součástí distribuce drog, ale to Alici doslova šokovalo. Její miláček Ed? To nikdy!!!  O podezřelé přítelkyni už se Márty před Alicí neodvážil ani promluvit. Požádal o pomoc Adama, ten zase Sid. Budou si muset s Alicí promluvit, jenže to bude těžké. Na Edu se upnula a nedá na něj dopustit.

Sid a Márty
Sid a Márty | Zdroj: FTV Prima

Tereza chce dítě

Dvojčata stále řeší těhotenství a Tereza je den za dnem smutnější. Dočká se někdy i ona? Markovi už naznačuje situaci Izabela i Vojta, ale chvíli to trvá, než se Marek pochlapí a zeptá se přítelkyně, zda by se cítila na dítě. On sám se toho ale ve skrytu duše bojí. Co když se rozejdou? Co bude potom s dítětem? Vojta nad jeho pochybnostmi jen kroutí hlavou.

Fanda už zná pravdu

Franta se konečně dal dohromady s Machyánovou a vypadá to, že si ti dva rozumí. Hubáčková je v sedmém nebi, že jí syn přestal nadbíhat. Jenže když ho vidí, jak to zkouší na návštěvnice ZOO, pustí se do něj. Franta nechápe, proč se o něj stará, a je naštvaný. Hubáčková mu v rozčilení konečně řekne své tajemství, a to místní playboy nevezme dobře. Slehne se po něm zem a ani Sylva netuší, kde je.

Viky opět v roli chůvy

Do města se vrací Ben a Sofie. Jejich otec jede na tři měsíce pryč a nová přítelkyně se o jeho starší potomky odmítne starat. Danuše se do hlídání také nehrne, protože našla zalíbení v klidu u rybníka v Raulově společnosti. A Viky neumí říct ne, přestože nemá čas ani na Petříka.

Katka nejspíš dostane od života pořádnou lekci

Dominika se neustále plete Charliemu do života, ten je ale celý vyplašený z pozitivního těhotenského testu a na Katku doráží, že se musí nechat vyšetřit. Konečně má potvrzeno, že otcem nebude. U Katky se však dvířka do jejího srdce stále více zavírají a ani nevnímá, že ji Charlie opět před Dominikou varuje. Něco zlého chystá!

Zdroje článku: