Půlnoční zpověď: Simona Babčáková je v novém seriálu jako Irina hodně zlou a nebezpečnou postavou

Půlnoční zpověď: Simona Babčáková je v novém seriálu jako Irina hodně zlou a nebezpečnou postavou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Simona Babčáková nemá příliš dobré vyhlídky na romantické role, a tak jsme si už zvykli, že umí být pěkně drsná. Nechybí jí ale ani schopnost si ze sebe dělat legraci. Zřejmě navždy tak už bude pro diváky netradiční matkou a hospodskou ze seriálu Comeback či podezíravou Jíťou z komedie U mě dobrý.

V novém seriálu si Simona zahrála uklízečku Irinu, jež uklízí u influencerky Marianny. Rozhodně ale nepůjde o tichou myšku, která běhá se smetákem a stírá prach. Irina se nedívá na svět přes růžové brýle a nelíbí se jí, že musí posluhovat u lidí, kteří nejsou chytřejší ani schopnější než ona, ale mají peníze. Když se jí naskytne příležitost zbohatnout, neštítí se žádné špinavosti. I ona chce být bohatá, a to je poměrně solidní motiv pro zločin. Nebude těžké odhalit, že Irina lže – ví o diamantech a má u sebe disk s kompromitujícími informacemi, které chce zpeněžit.

záběr ze seriálu Půlnoční zpověď
Záběr ze seriálu Půlnoční zpověď. | Zdroj: FTV Prima

Irina tak vydírá Šimona a chce zbohatnout na tajemství Stely. Na své nebezpečné a ambiciózní plány není sama. Jejím spojencem je syn Alex, kterého ovládá.

O herečce

O soukromí herečky Simony Babčákové se toho moc neví. S příchodem padesátky se rozhodla udělat si „životní inventuru“ a zapracovat především na svém duchovním rozvoji. Podobně se rozhodla před časem ke změnám i Nela Boudová, která se stala nakonec osobní koučkou.

Simona byla vždy trochu tajemná – dodnes například nezveřejnila ani jméno svého prvního manžela, se kterým má syna Alberta a dceru Josefínu. Před pár lety se šeptalo, že se bude podruhé vdávat za atleta Iana Adensama, ale po zásnubách nakonec ze svatby sešlo.

Simona se v současnosti rozhodla rozvíjet své duševno, a protože navštěvuje i přednášky o komunikaci a vědomí, je docela možné, že tak řeší své partnerské problémy. Zajímá se o řešení traumat a o možnosti, jak si nasměrovat život správným směrem.

Šla jsem po tom poznání, četla knížky, poslouchala přednášky, chodila na semináře, absolvovala jsem sebezkušenostní praktický výcvik principů života, abych si poskládala mapu světa a uměla si vždycky poradit. A teď v té inventuře, ve které jsem, jsem zjistila, že změny jsou tak rychlé a situace tak nepředpokládatelné, že nelze mít žádnou záruku, že by se na ně člověk mohl připravit. Takže jsem v takové křehké nejistotě,

uvedla před časem herečka v pořadu Show Jana Krause.

Přestože je v současné době sama, rozhodně se ani s padesátkou na krku nebrání novým zkušenostem. Kdyby našla toho pravého, klidně by zariskovala a zkusila si na stáří najít spolehlivého partnera a spřízněnou duši. Pokud však nikoho nenajde, nebere to jako tragédii a najde způsob, jak si užít pokročilý věk sama.

Zdroje článku: