Diskuze

KVÍZ: Ukažte, jak dobře znáte Tři oříšky pro Popelku, českou sváteční klasiku. 5 správných? Tak to je pěkný trapas

KVÍZ: Ukažte, jak dobře znáte Tři oříšky pro Popelku, českou sváteční klasiku. 5 správných? Tak to je pěkný trapas
K českým Vánocům patří Tři oříšky pro Popelku stejně jako nazdobený stromeček a cukroví. Bez Popelky to prostě nejsou svátky. Otestujte si, jak dobře tuto oblíbenou pohádku znáte!
Zpět na kvíz

K českým Vánocům patří Tři oříšky pro Popelku stejně jako nazdobený stromeček a cukroví. Bez Popelky to prostě nejsou svátky. Otestujte si, jak dobře tuto oblíbenou pohádku znáte!
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Podívejte se na ženu, která využila svoji popularitu ke zdravotní osvětě. Padesátnice Marta Jandová jen září
04.02.2025

Podívejte se na ženu, která využila svoji popularitu ke zdravotní osvětě. Padesátnice Marta Jandová jen září

Některé osobnosti ze světa showbyznysu si doslova libují v prožívání těch nejintimnějších věcí ze svého života spolu s bulvárem, ale to není případ...

KVÍZ: Superlov – Do soutěže se hlásí čím dál více zájemců, ale produkce si pečlivě vybírá
24.04.2025

KVÍZ: Superlov – Do soutěže se hlásí čím dál více zájemců, ale produkce si pečlivě vybírá

Zvažujete-li účast v oblíbené soutěži Superlov, měli byste si možná nejdříve zjistit, co všechno to obnáší. S oprášením vědomostí vám pomůže náš...

Dětská hvězda filmu Kačenka a strašidla nechtěla být herečkou, dnes raději chová kočky
14.02.2025

Dětská hvězda filmu Kačenka a strašidla nechtěla být herečkou, dnes raději chová kočky

Helena Vitovská po herecké slávě nikdy netoužila, přesto navždy zůstane malou Kačenkou, která nás okouzlila v pohádkových filmech Veverka a...

Co vám v květnu nesmí uniknout: Top filmy a seriály plné novinek
26.04.2025

Co vám v květnu nesmí uniknout: Top filmy a seriály plné novinek

V běžném televizním vysílání dnes už moc filmové a seriálové zábavy nenajdete, a tak se pozornost diváků upírá hlavně ke streamovacím službám. Je z...

Survivor 2025: Josef tuší, že by mohl být brzy vyřazený, prý nekontrolovaně prdí a smrdí!
16.04.2025

Survivor 2025: Josef tuší, že by mohl být brzy vyřazený, prý nekontrolovaně prdí a smrdí!

Krotitelé jedou na vlně vítězství. Pája škemrá o brýle, ale Fénixové jsou neoblomní. Josef všechny na kmenové radě odrovnal úvahou o svém zápachu....

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Ulice: Peškův příběh diváky rozesmutnil, ale zase je těší, že nemusejí koukat na Klímovy
11.04.2025

Ulice: Peškův příběh diváky rozesmutnil, ale zase je těší, že nemusejí koukat na Klímovy

Návrat rodiny Peškových do centra dění spoustu diváků potěšil, ačkoli se na to smutné nemocniční prostředí nedívá zrovna příjemně. Pořád je to...

Krakonoš a pan Bartáček: Připomeňte si herce, který toužil být vzpěračem a prodělal vážnou autonehodu
02.03.2025

Krakonoš a pan Bartáček: Připomeňte si herce, který toužil být vzpěračem a prodělal vážnou autonehodu

František Peterka vytvořil nespočet slavných filmových rolí, a přitom se nikdy netoužil stát hercem. Snil o hvězdné kariéře vzpěrače a olympionika,...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Schyluje se ke kulinářskému souboji, Majer si mne ruce a Veronika nejspíš zůstane ve vesnici
10.02.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Schyluje se ke kulinářskému souboji, Majer si mne ruce a Veronika nejspíš zůstane ve vesnici

Olí je stále zklamaný z Martina. Nedokáže ocenit, že se záškodník přiznal. Veronika zjišťuje, jaké plány měl Majer po celou dobu, co byla ve...

Jedna rodina: Vilda se hroutí. Aneta chce vyzkoušet, co vydrží
13.02.2025

Jedna rodina: Vilda se hroutí. Aneta chce vyzkoušet, co vydrží

Je zvláštní, že když byla Maruščina máma na Islandu, tak jí nevadilo, že se Vilém o Marušku stará, a najednou mu nevěří, že by střídavku zvládl. A...

Diskutujte

Nejnovější diskutované