Survivor Česko & Slovensko: Slova moderátora dostávají nový význam. Takoví soutěžící tady opravdu ještě nebyli

Survivor Česko & Slovensko: Slova moderátora dostávají nový význam. Takoví soutěžící tady opravdu ještě nebyli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když mluvil Ondřej Novotný o castingu, zmínil, že tentokrát je výběr soutěžících opravdu překvapivý a že sám se divil, kdo na účast v soutěži kývl. Diváci opravdu zírají, co se to děje. Vypadá to, že takový výběr opravdu nikdo nečekal a možná stačilo z přihlášek vylosovat pár šťastlivců. Horší už to být nemohlo.

Aukce byla asi poslední zábavnou chvílí, která se na obrazovkách objevila. Vypadá to, že teď už se vše bude točit kolem Jacka. A třeba vyhraje. Když to neklapne, rozhodně je na dobré cestě k rekordu v počtu soutěží, kterým se dovedně dokázal vyhnout.

Kromě Jacka, který si z aukce odnesl výhodu, že si může vybrat v případě prohry kmene v soutěži o odměnu stejnou výhru, jakou bude mýt kmen soupeřů, si tajně z aukce výhody odnesly Nikola a Yenifer. Nikola má jeden hlas při hlasování do duelu navíc a věří, že ho využije. Yenifer však v cukrovinkách našla ještě lepší výhodu. V případě, že její kmen prohraje, ona může prohru zvrátit a poslat na kmenovku druhý kmen. To by je mohlo pěkně zaskočit a Yenifer by si u svých lidí určitě upevnila pozici.

Souboje o kmenovou a individuální imunitu

Na straně Lovců se neúčastní Kuba s Filipem, kteří už jsou do duelu nominovaní od minulé kmenové rady. Samozřejmě ani tentokrát do souboje nenastoupil Jack. Parkur byl nudný, ale ještě před ním byla kulturní vložka. Márty z kmene Titánů nadhodil Jackovi zajímavé téma. Zeptal se ho, jestli se nestydí nechat se od kmene živit, když sám není ničím přínosný. Následovala čtvrthodinka chvalozpěvů, kdy se Jack pasoval do role strategického hráče, bez kterého by Lovci byli úplně ztracení. Jindy klidná Jana už se neudržela a „kopretinu“ Jacka popsala tak, jak ho vidí ona.

Lovci souboj prohráli, ale dost možná to bylo opět záměrně.

Individuální imunitu vyhrál překvapivě Bandurko. Zvláštní bylo, že Jack najednou mohl stát několik minut a balancovat s kostkami, aniž by ho jeho vážné zranění nohy nějak omezovalo. Dokonce mu sloup kostek spadl až jako jednomu z posledních.

Před kmenovou radou u Lovců

Po návratu domů se u Lovců zase řešil Jack. A opět tou „pro uši až bolestivou češtinou“ všem nadával, jak jsou falešní a že vůbec neoceňují, co pro ně dělá. Jednu chvíli to vypadalo, že se ho kmen zbaví, ale nakonec všechno bylo jinak.

Možná i Jack na chvíli získal pocit, že by mohl (samozřejmě naprosto nespravedlivě) vypadnout, a tak slíbil Pirátovi, že mu svou herní výhodu z aukce dá. Za chvíli to slíbil i Veronice a ta ji opravdu dostala. Neváhala ani minutu a za tepla se šla pochlubit Pirátovi. Svým osobitým stylem se také před Pirátem zastyděla, že si výhodu vzala, když ji měl slíbenou on, ale ani na moment jí nenapadlo, že by mu ji mohla dát. Řekla mu, že kdyby šlo o odměnu v podobě kontaktu s rodinou, tak mu ji předá. Holkám ale u ohně tvrdila, že je ochotná ji dát někomu, aby se rozumně využila.

Yenifer

souboj o imunitu
souboj o imunitu | Zdroj: TV Nova

U Titánů si je Yenifer jistá, že herní výhoda jí umožní překvapit oba kmeny. Radek, který ji v poslední době nevěřil a zkoušel obrátit některé lidi proti ní, se asi zalekl, a tak se šel s Yenifer kamarádit. Hodně jí polichotil a ona předstírala, že si toho cení. Jenže Yenifer je pěkně vychytralá, a tak jí hned došlo, že moc upřímnosti v Radkově chování není. Tady se přetaktizovaný Radek moc nechytá.

Kmenová rada

Dvojitý duel se změnil ve frašku. Ještě večer před kmenovou radou pořádal Jakub u Lovců taktické školení, jak se zbavit Jacka, ale na začátku kmenové rady z Mikýře vypadlo, že musí dostat dva své lidi domů a že to Jack nebude. Kuba si vzpomněl, že ho bolí ucho a souboje jsou pořád spojené s vodou, takže se rozhodl, že chce být nominovaný. Moderátor mu zkrátil utrpení a rovnou ho poslal domů bez duelu.

Kmen Lovců jmenoval do duelu sice Jacka, ale už se vědělo, že Filip bude soutěžit tak, aby jel domů on. Už mu bylo smutno po přítelkyni. Bandurko jmenoval do duelu Mikýře, protože to chtěl. Mikýř si tak mohl udělat další zářez za vyhraný souboj (truel, jak pojmenovali soutěžící boj ve třech lidech), aniž by opravdu riskoval. Diváci svou dávku napětí zase nedostali. A kdo si myslel, že fňukny už jsou doma a bude se konečně hrát, tak se spletl.

Zdroje článku: