Celebrity, které mají ve své sexuální orientaci jasno anebo se stále hledají

Celebrity, které mají ve své sexuální orientaci jasno anebo se stále hledají
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes se svou odlišnou sexuální orientaci většina hvězd doslova chlubí, ale ještě před pár lety to chtělo notnou dávku odvahy a reakce fanoušků byly různé. Přesto se některé známé tváře rozhodly nic nepředstírat, otevřeně se ke svým preferencím přiznat.

Demi Lovato dlouhém videu sdíleném se svými sledovateli na Instagramu vyšla a prohlásila se za „nebinární“. Nepoznává se ani v mužském, ani v ženském pohlaví, a tak se rozhodla zájmeno ona navždy opustit. Demi Lovato si nechá říkat „oni“. Uvidíme, jak to známé aktivistce a provokatérce dlouho vydrží.

Kanadská herečka Ellen (nyní Elliot) Page se veřejně přiznala ke slabosti pro stejné pohlaví už v roce 2014. To ji zřejmě neuspokojilo. V dubnu 2021 hvězda televizního seriálů The Umbrella Academy hovořila o své duševní cestě, která vedla k veřejnému oznámení, že je transgender osoba.

Velice pohledná herečka a modelka Amber Heard, která se v posledních letech proslavila především bouřlivým rozchodem s jedním z nejpopulárnějších herců současnosti a tvrzením, že ji Johnny Depp opakovaně fyzicky napadal, se už v roce 2010 přiznala, že měla několik krásných vztahů se ženami. Možná se po zkušenostech s Deppem k ženám opět vrátí. I když řada lidí z jejich okolí o násilnosti nejslavnějšího piráta všech dob (hned po Sandokanovi) pochybuje.

Zdroj: Matteo Chinellato / Shutterstock

Angelina Jolie už dávno před dlouhým románkem se smutným koncem s Bradem Pittem měla desetiletý vztah s Jenny Shimizu. Zkušenější herečka se s Angelinou potkala při natáčeni filmu Foxfire. Jejich jiskření nezůstalo bez povšimnutí, ale nikdo netušil, že vztah pokračoval i po natočení filmu.

Cynthii Nixon, zrzavá hvězda seriálu Sex ve městě žila až do roku 2003 v dlouholetém svazku s profesorem angličtiny, se kterým má dvě děti. Ale zatoulaný Amorův šíp ji zasáhl a když potkala Christine Marinoni, ztratila hlavu a také zájem o muže. Po rozchodu s profesorem se po hlavě vrhla do neprobádaných vod a evidentně jí změna prospěla. Herečka vypadá náramně spokojeně, své děti do života vychovala po boku své přítelkyně, která se stala její oficiální manželkou.

Zdroj: lev radin / Shutterstock

Americká rebelka a dětská hvězdička Lindsay Lohan se v roce 2009 veřejně prohlásila za bisexuální a měla románek se známou DJ Samanthou Ronson. Lindsay musí prostě v životě vyzkoušet úplně všechno. Stále je však více vídaná ve společnosti mužů.

U příležitosti ceremoniálu Zlatých glóbů 2013 Jodie Foster, hvězda Mlčení jehňátek, poprvé otevřeně promluvila o své sexuální orientaci. Přestože vychovala dvě děti, žádný oficiální vztah s mužem nikdy neměla a ani o žádném flirtu s mužem se nic neví. O její orientaci se spekulovalo už dávno předtím, než šla s pravdou ven. Její děti se údajně podobají jednomu modrookému hereckému kolegovi, se kterým si slavná herečka zahrála v komedii Maverick. Shodou okolností jsou velice dobří přátelé. Ale hvězda si velice své soukromí chrání a po čase už novináře omrzelo sledovat její poklidný život, takže záhada zůstala neobjasněná.

Britská modelka a herečka Cara Delevingne se nejprve otevřeně prohlásila za bisexuální. Dokonce tvrdila, že dává přednost vztahům se ženami před muži. Poslední prohlášení herečky ohledně své sexuality zaznělo poměrně nedávno, kdy se definovala jako pansexuální. (Pansexualita je přitažlivost k lidem bez ohledu na jejich pohlaví nebo genderovou identitu.) Pomalu to vypadá, že Cara ještě nemá v této oblasti moc jasno. Ale se 43 miliony sledujících na Instagramu musí nějakým způsobem udržovat zájem svých fanoušků.

Zdroj: Tinseltown / Shutterstock

Do skupiny hrdě se hlásících ke komunitě LGBTQ + patří zpěvák Elton John, Ellen DeGeneres, Lady Gaga a Madonna, která se za práva homosexuálů zasazuje po celou kariéru a sama měla sexuální život tak pestrý, že se těžko někam zařazuje. Vody rozvířila také herečka Megan Fox, vdaná za Briana Austina Greena a matka tří dětí, když v klidu řekla tisku, že je bisexuální.

 

Zdroj: