Neuvěřitelně dobrý herec a pro nespočet žen nejvíce sexy muž planety: Johnny Depp

Neuvěřitelně dobrý herec a pro nespočet žen nejvíce sexy muž planety: Johnny Depp
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jeho filmy jsou vždy mistrovská díla, jeho role nás pořád pobaví a on sám dá každé postavě vlastní šmrnc. Johnny Depp patří bezpochyby mezi nejlepší momentálně žijící herce. Člověk by tomu ani nechtěl uvěřit, ale 9. června oslavil 58. narozeniny.

Hudba, drogy, nedokončení školy

Depp měl velmi divoké mládí. Dětství bylo spíše nestabilní, za svých prvních sedmi let života se jeho rodina více než 15krát přestěhovala. Až když se usadila v Miami, začal žít celkem normální život s kamarády a s jistým domovem. Depp se velmi brzy začal zajímat o hudbu, ve věku 12 let dostal svou první kytaru, o rok později si založil rockovou kapelu, se kterou hrál v nejrůznějších klubech.

Zdroj: Autor: phol_66 / Shutterstock

Přesně tento klubový život mu později nadělal první problémy, protože se tím dostal do drogového prostředí. Do věku 14 let dle serveru theguardian.com zkusil jakoukoliv drogu, kterou našel (mimo kokainu) a alkoholu holdoval jako dospělý. Když mu bylo 15 let, ukončil školu kvůli rodinným problémům, a protože se ve škole prostě necítil dobře.

Do věku 14 let prý zkusil jakoukoliv drogu, kterou našel (mimo kokainu) a chlastal jako dospělý.

 Herecká kariéra

Svou první roli si zahrál roku 1984 ve filmu „Noční můra v Elm Street“. Po několika dalších vedlejších rolích v ne moc důležitých filmech získal hlavní roli v seriálu „Jump Street 21“. Tento projekt ho zviditelnil a filmaři si jej rychle najmuli do hlavních rolích. Především trochu šílené anebo nenormálně se chovající postavy se staly Deppovou doménou. Ať už to byl Střihoruký Edward, Ed Wood, divný Kloboučník anebo samozřejmě jeho nejúspěšnější postava kapitán Jack Sparrow, žádného z těchto charakterů by nedokázal nikdo jiný zahrát tak geniálně, jako právě Johnny Depp.

Přesto, že se poslední dobou sypaly na jeho hlavu nejrůznější skandály, co se týče vztahu s jeho ex-manželkou, Depp zůstává fantastickým hercem a dodnes velmi schopným hudebníkem. A že mu je již 58 let, to by asi taky nikdo neřekl.

 

Zdroje: