Jak Martina Maléře z Ulice doběhly jeho vlastní hříchy a proč se z velké lásky se servírkou stala minulost?

Jak Martina Maléře z Ulice doběhly jeho vlastní hříchy a proč se z velké lásky se servírkou stala minulost?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodina Maléřových vnikla do děje Ulice několik let zpět, a to jako příkladný pár s dvěma ratolestmi, který byl oddán křesťanství. Proč se z Martina stal nevěrník a jak jeho románek vlastně dopadl?

Dramatické chvíle na sebe však nenechali dlouho čekat a z rodinky se vyklubalo slušné semeniště dramatických zvratů. Šikana dcery Roziny a její následný odjezd do zahraničí, špatný studijní prospěch a těžká puberta Filipa, a nakonec i nevěra, která nerozlučnost Maléřových naprosto zbořila.

Maléřovi jako dokonalý pár, který měl zvládnout všechno

Když se Martin a Veronika Maléřovi v Ulici objevili, zdálo se, že tak vzájemně se milující pár v seriálu ještě nebyl. Hned v úvodu však jejich vztahem zamávala událost, která začala jejich pevnou půdu pod nohama pomalu ale jistě narušovat. Veronika se zamilovala do kněze, i přesto však nevěrná Martinovi nikdy nebyla. Když se z tohoto těžkého období pomalu dostali, zdálo se, že je zase vše sluncem zalité. Ovšem ne na dlouho.

Martin začal mít nebezpečně blízko k servírce od ,,Henryho“, ke které ho to nesmírně táhlo. A protože servírka Šárka věděla, jak své ženské zbraně použít ku svému prospěchu, drama na sebe nenechalo čekat.

Nejen, že se z Martina stal záletník, ale dokonce kouzlu Šárky podlehl natolik, že se rozhodl svou ženu i rodinu opustit a žít se svou milenkou.

Rozvodové tahanice a nenávist vlastního syna

Poté, co odešel od své rodiny, čekalo na postavu Martina Maléře z Ulice několik těžkých zkoušek. Na jedné straně Šárka, která ví, že Martinovi na bývalé partnerce pořád záleží a tudíž chce, aby se rozvedli. Na druhé straně Veronika, která by se pro druhé rozkrájela, ale sama bojuje se stresem a závažnými zdravotními problémy. No a v neposlední řadě syn Filip, který svému otci nedokáže po tom, co udělal, přijít na jméno.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ačkoli se zdálo, že situace je zkrátka nevyřešitelná, podařilo se Martinovi všechno ustát a začalo se blýskat na lepší časy. Se synem Filipem našli zase společnou řeč, zdravotní problémy Veroniky se vyřešily, a dokonce si našla nového partnera.  Jen se Šárkou se naopak začaly věci otáčet špatným směrem.

Rozchod kvůli drsnému kriminalistovi                        

Do divokého vztahu truhláře a pohledné servírky se začal šroubovat někdo třetí. Detektiv Herman, který svým vzhledem Martina tak trochu připomíná, začal být Šárce čím dál více nablízku v situacích, kdy jim to s Martinem moc neklapalo. Zdlouhavé čekání na rozvod, Martinova podrážděnost a chvílemi i nezájem, které pramenily z jeho narušených vztahů s rodinou, Šárka velmi těžce nesla.

Rámě jí nabídl právě detektiv, který si její chmury vždy vyslechl na Šárce mu začalo záležet. A tak se další vztah Martina Maléře rozpadl na kousíčky a zatím na další šanci a další ženu svého života čeká. Ačkoli se jeho dějová linka nyní nijak výrazně nezaplétá, s novými díly Ulice budou přicházet nové postavy, a kdo ví, třeba některá z nich dokáže Martinovi opět zamotat hlavu.

 

Zdroje: