Drbárna ze ZOO: Charlie chystá další akci a potřebuje nutně zrzečku. Návrat Viky je na spadnutí

Drbárna ze ZOO: Charlie chystá další akci a potřebuje nutně zrzečku. Návrat Viky je na spadnutí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě nedávno to vypadalo, že má Charlie už sbalené kufry a nastartované auto před domem, ale to je pryč. O odjezdu už nepadla ani zmínka, stejně tak už Tereza a Izabela nemusí vymýšlet složité plány, aby se dostaly z domu, aniž by to jejich šéf musel schválit.

Charlie, navzdory jeho předchozím plánům, chystá další akci na finančního poradce Málka, který pod zástěrkou doporučených investic okrádá ženy. Charlie má na podvodníka vedený celý spis, jen nechápe, podle čeho si ženy pro své podvody vybírá. Na schůzku s mužem bere Izabelu, ale je překvapený z Málkova chování – muž působí opravdu jako seriózní poradce. Nápady, které jim předloží, když Izabela předstírá, že má zájem o investování peněz, jsou skutečně dobré a nikde není ani náznak podvodu. Z toho je Charlie trochu zmatený a teprve Ilonka, která se podívá do jeho složky, odhalí pravdu. Ten chlapík okrádá jen zrzky! Aby si to Charlie potvrdil, zatáhne do experimentu Katku, která netuší, že se stala součástí jeho plánu. 

Sid s Adamem plánují nové bydlení. Když se Sid ozve bývalá spolužačka ze školy, jež se údajně zabývá interiérovým designem ve stylu Feng-šuej, Sid jí nabídne, že by pro ni měla práci, až si budou s Adamem zařizovat bydlení. Adam se jí trochu vysmívá, že jejich byt ještě není ani postaven, ale ona už plánuje zařizování interiéru. Sid mu vysvětluje, že Iva byla taková nevýrazná šedá myška a že by jí ráda pomohla.  

Iva však už dávno šedou myškou není. Když přijde za Sid do ZOO, docela sebejistě začne balit Filipa. Ten samozřejmě neustále číhá ve vestibulu infocentra se svým „strašně pohodovým výrazem”, kterému žádná neodolá, a začne se před Sid patřičně předvádět.  

Ta byla přesvědčena, že chce jedině Adama, ale najednou se opět vrací stará zápletka – možná by chtěla i Filipa. Asi záleží na tom, jak se zrovna vyspí. Když se potom návštěva Ivy v ZOO opakuje, tentokrát už přichází rovnou za Filipem. Rozvášněnou fanynku bývalého sportovce musí vyvést ostraha, protože začne odhazovat oblečení uprostřed ZOO a nabízet se mu. Zřejmě je Filip neodolatelný. Sid si uvědomí, že Filip není takový proutník, jak mu nedávno vyčetla. Přece jen má silný charakter! (Tato dějová linka se opravdu moc nepovedla.) 

Marek, který vypadal, že miluje Viky a žádnou jinou, naopak zase procitl a opět si všiml, že má přímo pod nosem Terezu. Chvíli kolem sebe krouží, Marek se chce předvést v lepším světle a přináší Tereze dárek v podobě barmanské zástěry a šejkru. Chce jí tak naznačit, že ji rád naučí v baru míchat koktejly. Gesto sice nevypadá moc romanticky, ale Tereza je ráda, že se jí přestal vyhýbat.  

Změnu zavětří i Vojta a zorganizuje pro bratra a Terezu večeři. Na oplátku chce Tereza vzít Marka na ples, ale do baru přijíždí plný autobus hostů a Marek musí zůstat v práci. Pozdě večer přijde ze Terezou domů a vyzná jí lásku. Konečně. Snad na to do další epizody zase nezapomene.  

A příští epizodu se těšte na návrat Viky. 

Zdroj článku:
  • autorský text