MasterChef 2020: Tito soutěžící se probojovali do nejlepší osmičky amatérských kuchařů

MasterChef 2020: Tito soutěžící se probojovali do nejlepší osmičky amatérských kuchařů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo si vyvaří svůj vysněný titul? Pořádná dávka vaření a pečení, adrenalin, výzvy, různé nástrahy, překvapení a málo času. Tyto věci patří ke každému odvysílanému dílu. Koho kreativita a dobré chutě nezradí a vyhraje?

Porota

Většina z nás má favorita, kterému fandí a přeje mu výhru. Nejtěžší rozhodnutí bývají na porotcích. Ochutnat a říct verdikt. Někdy je těžké rozhodnout, kdo právě vypadne, i maličkosti rozhodují. A kdo vlastně ochutnává a hodnotí? Prvním porotcem je Přemek Forejt – český šéfkuchař olomoucké restaurace Entrée. Druhým je Radek Kašpárek – šéfkuchař pražské restaurace Field. Trojici uzavírá Jan Punčochář – šéfkuchař pražské restaurace Grand Cru Restaurant.

Kdo se provařil do nejlepší osmičky?

Prvním z nejlepších kuchařů je módní návrhář Pavel Berky. Druhým bojovníkem je sympatický Josef Nemrava, posledním mužským soutěžícím je bývalý hokejista Roman Staša. Co se týká ženských soutěžících, patří sem Pavlína Lubojatzky, která vyhrála ve výzvě o nejlepší bagetu. V práci dala dokonce před soutěží výpověď, aby se mohla vaření věnovat naplno. Zvítězit chce ale také zahradní architektka Iva Sarauerová, která se ve volném čase věnuje fitness. Dál je zde studentka biologie Viktorie Hrazdílková alias Viky. Druhou šanci dostaly vietnamská kráska Chili a něžná osobní bankéřka Eva Tomečková. Těchto osm posledních soutěžících se chce stát novým MasterChefem 2020 a vyhrát půl milionu korun. Komu se poštěstí? Kdo z nich uvaří nejlépe? Dění v celé soutěži můžete sledovat vždy v úterý od 20:20.

Kdo už vypadl?

Po první vyřazovací výzvě skončil Vladimír Písařík, jako další Vašek Štursa, potom Kamila Švarcová, následoval ji Zdeněk Rajniš, kterého většina z nás zná pod přezdívkou Dědek. Mezi vypadlé už se řadí také Lucie Čižmárová, Omar, Jitka Minková a Pavel Švec alias Pája.